foto

Alexej Čerevatěnko

  • nar. 7.8.1985 (33 let)
    Sovětský svaz

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 8 lučšich svidanij
Ja s toboju
2014 Větrenaja ženščina
2012 Match

TV seriály

2018 Za try dni do kochanňa (TV seriál)
2017 Iskušenije (TV seriál)
Korotke slovo "Ni" (TV seriál)
Puť skvoz sněga (TV seriál)
2016 Na liniji žytťa (TV seriál)
Ně zarikajsja (TV seriál)
Rajske misce (TV seriál)
The Past Is Yet to Come (TV seriál)
Vikno žytťa (TV seriál)
Zabuď i vspomni (TV seriál)
Zapretnaja ljubov (TV seriál)
2015 Pes (TV seriál)
Viddil 44 (TV seriál)
Za zakonamy vojennoho času (TV seriál)
2014 Belyje volki 2 (TV seriál)
Do svidanija, malčiki (TV seriál)
Grečanka (TV seriál)
Ličnoje dělo (TV seriál)
2013 Lovuška (TV seriál)
Poceluj! (TV seriál)
Ženskij doktor 2 (TV seriál)
2012 Brat za brata 2 (TV seriál)
Džamajka (TV seriál)
Poroch i drob (TV seriál)
Sindrom drakona (TV seriál)
Smerť špionam. Skrytyj vrag (TV seriál)
Strasti po Čapaju (TV seriál)
2010 Jefrosinja (TV seriál)
Susidy (TV seriál)
2003 Vozvraščenije Muchtara (TV seriál)

Dokumentární

2014 1812-1815: Zahraniční tažení (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace