foto

Vitalij Ivančenko

  • nar. 6.4.1978 (41 let)
    Sovětský svaz

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Ot jakby (TV film)
2013 Kredens
Plennica (TV film)
2011 Oduvančik (TV film)
2009 Svaty 2 (TV film)
2007 Zdravstvujtě, Vam!
2003 Kamenskaja 3: Kogda bogi smějutsja (TV film)

TV seriály

2018 Krov jangola (TV seriál)
Po zakonam vojennogo vremeni 2 (TV seriál)
Znaj našich (TV seriál)
2017 Dohory drygom (TV seriál)
Dvyhun vnutrišňoho zhorjanňa (TV seriál)
Korotke slovo "Ni" (TV seriál)
Linija sveta (TV seriál)
Obručka z rubinom (TV seriál)
Perekrjostki (TV seriál)
Puť skvoz sněga (TV seriál)
2016 Graždanin Nikto (TV seriál)
Major i magija (TV seriál)
Pismo naděždy (TV seriál)
Providnycja (TV seriál)
Vikno žytťa (TV seriál)
Zabuď i vspomni (TV seriál)
2015 Pes (TV seriál)
Sluha narodu (TV seriál)
2014 Labirinty suďby (TV seriál)
Pljaž (TV seriál)
Poslednij janyčar (TV seriál)
2013 Agent (TV seriál)
Dvojnaja žizň (TV seriál)
Krivoje zerkalo duši (TV seriál)
Poceluj! (TV seriál)
Poka stanica spit (TV seriál)
Ženskij doktor 2 (TV seriál)
2012 Bajki Miťaja (TV seriál)
Džamajka (TV seriál)
Jaščik Pandory (TV seriál)
Poroch i drob (TV seriál)
Zaščitnica (TV seriál)
2011 Děmony (TV seriál)
Vesna v děkabre (TV seriál)
2010 Akula (TV seriál)
Brat za brata (TV seriál)
2009 Pri zagadočnych obstojatělstvach (TV seriál)
2003 Vozvraščenije Muchtara (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace