foto

Vitalij Ivančenko

  • nar. 6.4.1978 (42 let)
    Sovětský svaz

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Ot jakby (TV film)
2013 Kredens
Plennica (TV film)
2011 Oduvančik (TV film)
2009 Svaty 2 (TV film)
2007 Zdravstvujtě, Vam!

TV seriály

2018 Krov jangola (TV seriál)
Po zakonam vojennogo vremeni 2 (TV seriál)
Znaj našich (TV seriál)
2017 Dohory drygom (TV seriál)
Dvyhun vnutrišňoho zhorjanňa (TV seriál)
Korotke slovo "Ni" (TV seriál)
Linija sveta (TV seriál)
Obručka z rubinom (TV seriál)
Perekrjostki (TV seriál)
Puť skvoz sněga (TV seriál)
2016 Graždanin Nikto (TV seriál)
Major i magija (TV seriál)
Pismo naděždy (TV seriál)
Providnycja (TV seriál)
Ožidanije ljubvi (E05)
Vikno žytťa (TV seriál)
Zabuď i vspomni (TV seriál)
2015 Pes (TV seriál)
Episode 4 (S01E04)
Episode 3 (S01E03)
Episode 2 (S01E02)
další epizody (4)
Sluha narodu (TV seriál)
2014 Dvorňažka Ljalja (TV seriál)
Labirinty suďby (TV seriál)
Pljaž (TV seriál)
Poslednij janyčar (TV seriál)
Švydka dopomoha (TV seriál)
Episode 2 (E02)
2013 Agent (TV seriál)
Dvojnaja žizň (TV seriál)
Krivoje zerkalo duši (TV seriál)
Poceluj! (TV seriál)
Poka stanica spit (TV seriál)
2012 Bajki Miťaja (TV seriál)
Džamajka (TV seriál)
Jaščik Pandory (TV seriál)
Poroch i drob (TV seriál)
Smertělnaja igra (E09)
Zaščitnica (TV seriál)
Ženskij doktor (TV seriál)
2011 Děmony (TV seriál)
Vesna v děkabre (TV seriál)
2010 Akula (TV seriál)
Brat za brata (TV seriál)
2009 Pri zagadočnych obstojatělstvach (TV seriál)
2005 Vozvraščenije Muchtara (TV seriál)
Nět narkotikam (S02E29)
2003 Kamenskaja (TV seriál)
Kogda bogi smějutsja (S03E02)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky