foto

Ivan Kovalskij

  • nar. 15.7.1974 (46 let)

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

TV seriály

2019 Zoja (TV seriál)
Pes (TV seriál)
Episode 5 (S05E05)
2018 Vsupereč doli (TV seriál)
2017 Kapitanša (TV seriál)
2016 Centralna likarňa (TV seriál)
Spivačka (TV seriál)
Pes (TV seriál)
Episode 9 (S02E09)
2015 Pes (TV seriál)
Episode 4 (S01E04)
Episode 3 (S01E03)
Episode 2 (S01E02)
další epizody (4)
2014 Dvorňažka Ljalja (TV seriál)
Ličnoje dělo (TV seriál)
2012 Poroch i drob (TV seriál)
Smertělnaja igra (E09)
2010 Jefrosinja (TV seriál)
2009 Osennije cvety (TV seriál)
2003 Vozvraščenije Muchtara (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky