foto

Erica Yohn

  • nar. 1.10.1928
    Bronx, New York, USA
  • zem. 27.1.2019 (90 let)
    North Hollywood, Los Angeles, California, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2006 Property
1998 Americký ocásek 3 - Poklad na Manhattanu
Mezi námi právníky (TV film)
1997 Vrahova zpověď
1994 Corrina, Corrina
Zemři se mnou (TV film)
1993 Jackova ukolébavka
1991 Americký ocásek 2
Washing Machine Man, The (TV film)
1987 Amazonky na Měsíci
1986 Americký ocásek
1985 Pee-Weeho velké dobrodružství
Toughlove (TV film)
1984 A Streetcar Named Desire (TV film)
Roadhouse 66
1983 Star 80
1982 Divorce Wars: A Love Story (TV film)
1981 Trhák
1980 Marriage Is Alive and Well (TV film)
1979 ...And Your Name Is Jonah (TV film)
Náš syn Ronchie (TV film)
The Triangle Factory Fire Scandal (TV film)
1978 Daddy, I Don't Like It Like This (TV film)
Fame (TV film)
Secrets of Three Hungry Wives (TV film)
The Thirteenth Day: The Story of Esther (TV film)
1977 Good Against Evil (TV film)
1976 Victory at Entebbe (TV film)
1975 Crime Club (TV film)
Dream Makers, The (TV film)
Song of the Succubus (TV film)
1974 Kmotr II

TV seriály

2001 State of Grace (TV seriál)
2000 Takový je život (TV seriál)
1997 Beverly Hills 90210 (TV seriál)
Den promoce 2 (S07E32)
Den promoce 1 (S07E31)
1996 Každý den v akci (TV seriál)
Picket Fences (TV seriál)
Forget Selma (S04E20)
Dem Bones (S04E10)
Beverly Hills 90210 (TV seriál)
Věci, které děláme pro lásku (S07E08)
1995 Double Rush (TV seriál)
Kirk (TV seriál)
Picket Fences (TV seriál)
Pal Joey (S04E03)
Reap the Whirlwind (S04E02)
1994 Pohotovost (TV seriál)
Správná pětka (TV seriál)
1993 Family Album (TV seriál)
1992 Jack's Place (TV seriál)
1991 Sisters (TV seriál)
Beverly Hills 90210 (TV seriál)
Víkend v Palm Springs (S01E15)
1990 Babes (TV seriál)
Equal Justice (TV seriál)
1989 Famous Teddy Z, The (TV seriál)
Mancuso, FBI (TV seriál)
Quantum Leap (TV seriál)
1988 Murphy Brown (TV seriál)
1987 Beverly Hills Buntz (TV seriál)
The Days and Nights of Molly Dodd (TV seriál)
1986 Matlock (TV seriál)
Právo v Los Angeles (TV seriál)
1985 Hollywood Beat (TV seriál)
Shadow Chasers (TV seriál)
Stingray (TV seriál)
The Atlanta Child Murders (TV seriál)
The Best Times (TV seriál)
1984 E/R (TV seriál)
Night Court (TV seriál)
Who's the Boss? (TV seriál)
1983 Scarecrow and Mrs. King (TV seriál)
1982 Remington Steele (TV seriál)
1981 Behind the Screen (TV seriál)
Cagneyová a Laceyová (TV seriál)
Shannon (TV seriál)
1980 Secrets of Midland Heights (TV seriál)
1979 Archie Bunker's Place (TV seriál)
Mrs. Columbo (TV seriál)
The Facts of Life (TV seriál)
1978 Dallas (TV seriál)
Diff'rent Strokes (TV seriál)
Kojak (TV seriál)
Chodby hrůzy (S05E18)
1977 Fantasy Island (TV seriál)
Fish (TV seriál)
Kmotr (TV seriál)
Lou Grant (TV seriál)
The Incredible Hulk (TV seriál)
1976 Family (TV seriál)
Rich Man, Poor Man - Book II (TV seriál)
Visions (TV seriál)
1974 Rhoda (TV seriál)
Kojak (TV seriál)
Válka ve městě (S02E12)
1973 Harry O (TV seriál)
1965 New York Television Theatre (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky