foto

Robert East

  • nar. 20.3.1932 (86 let)
    Londýn, Anglie, Velká Británie
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Svědek obžaloby (TV film)
1995 Případ vražedné mánie (TV film)
1988 Unexplained Laughter (TV film)
1987 Slečna Marpleová: Vlak z Paddingtonu (TV film)
1983 Elveszett illúziók
1970 Postavy v krajině

TV seriály

2003 Canterburské povídky (TV seriál)
Karel II. - Moc a vášeň (TV seriál)
1995 Dangerfield (TV seriál)
1993 Venkovská praxe (TV seriál)
1992 Heartbeat (TV seriál)
1991 Haló, haló! (TV seriál)
Cikáni (S07E10)
1987 Jistě, pane premiére (TV seriál)
Diplomatický incident (S02E03)
1984 Hammer House of Mystery and Suspense (TV seriál)
1983 Černá zmije (TV seriál)
Černá pečeť (S01E06)
Čáryčichač a lovec čarodějnic (S01E05)
Vous královny španělské (S01E04)
další epizody (6)
1982 Jistě, pane ministře (TV seriál)
Danajský dar (S03E05)
1981 Kenny Everett Television Show, The (TV seriál)
1980 Coming Home (TV seriál)
Lady Killers (TV seriál)
1978 Rumpole of the Bailey (TV seriál)
1973 Warship (TV seriál)
1972 Emma (TV seriál)
1971 Dave Allen at Large (TV seriál)

Dokumentární

2008 Blackadder Exclusive: The Whole Rotten Saga (TV film)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace