foto

Tim Henry

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2013 Zásilka
2011 Tajemství zahrady (TV film)
2010 Kdo rozsvítí Vánoce (TV film)
Riverworld (TV film)
2009 Láska na druhý pohled
2007 88 minut
Křižovatka: Příběh o odpuštění (TV film)
Modrý stát
Vetřelci vs. Predátor 2
2006 Amber's Story (TV film)
Scary Movie 4
2005 Lži mé matky (TV film)
Smrtelná lavina
Tam, kde jsem nikdy nebyl
2003 Amnésie
Battlestar Galactica (TV film)
Dvanáctimílová cesta (TV film)
Šílený rande
2002 D-Tox
Skryté hlasy (TV film)
The Stickup
Videovoyeur (TV film)
2000 Na mrtvém bodě (TV film)
Za úsvitu (TV film)
1999 Než se čas naplní (TV film)
Turbulence 2: Strach z létání
1997 Invader, The
1996 Maska smrti
1994 Deadly Vows (TV film)
1991 Showdown at Williams Creek
1988 Murder One
Sbohem, supermámo (TV film)
1986 A Deadly Business (TV film)
1981 Nevhodné informace
1979 Title Shot
1978 Les Liens du sang
1977 Věk nevinnosti
1976 Find the Lady
1974 125 Rooms of Comfort
Sunday in the Country
1970 Homer
1969 Kočičí oko

TV seriály

2012 Zločin (TV seriál)
Ven z rezervace (S02E08)
Duchové minulosti (S02E05)
2011 Zločin (TV seriál)
Sestup Orfeův (S01E13)
Pomsta (S01E07)
Co po tobě zbylo (S01E06)
2009 Lovci duchů (TV seriál)
Duch ze střední (S04E13)
2007 Agentura Jasno (TV seriál)
Dinosauří případ (S02E02)
Mistři hrůzy (TV seriál)
We All Scream for Ice Cream (S02E10)
Láska je Láska (TV seriál)
Loučení na pláži (S04E12)
2006 Krevní pouta (TV seriál)
2005 Tajná služba (TV seriál)
Mrtvá zóna (TV seriál)
A Very Dead Zone Christmas (S04E12)
2004 Zimní ráj (TV seriál)
2003 Smallville (TV seriál)
Magnetismus (S03E07)
Obrazy z minulosti (S03E06)
Andromeda (TV seriál)
Deep Midnight's Voice (S03E18)
2002 Breaking News (TV seriál)
John Doe (TV seriál)
Mrtvá zóna (TV seriál)
Here There Be Monsters (S01E10)
Uneseni (TV seriál)
John (E09)
2001 Lovci netvorů (TV seriál)
2000 Na pomezí záhad (TV seriál)
Sekce 9 (TV seriál)
Krutá říše (TV seriál)
Kein Ausgang (E04)
1999 Strange World (TV seriál)
1998 Da Vinciho případy (TV seriál)
First Wave (TV seriál)
Jednotka zpětného nasazení (TV seriál)
Nová Addamsova rodina (TV seriál)
1997 Dead Man's Gun (TV seriál)
1996 Dva (TV seriál)
Milénium (TV seriál)
Ochránce (TV seriál)
Poltergeist (TV seriál)
Man in the Mist (S01E06)
Profit (TV seriál)
Zmije (TV seriál)
Akta X (TV seriál)
Mokrý spoj (S03E23)
1995 Cesta do neznáma (TV seriál)
Výhra (S01E09)
Podivné náhody (TV seriál)
Akta X (TV seriál)
Kolonie (S02E16)
1994 Pod ochranným dohledem (TV seriál)
1992 Highlander (TV seriál)
1989 Městečko na hranici (TV seriál)
Unsub (TV seriál)
Jump Street 21 (TV seriál)
Say It Ain't So, Pete (S04E02)
Fathers and Sons (S03E15)
Swallowed Alive (S03E09)
1987 Street Legal (TV seriál)
Wiseguy (TV seriál)
1984 Nebezpečný záliv (TV seriál)
1979 Matt and Jenny (TV seriál)
The Littlest Hobo (TV seriál)
1971 Dr. Simon Locke (TV seriál)
Famous Jury Trials (TV seriál)
1960 Festival (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky