foto

Jennifer Leak

  • nar. 28.9.1947 (73 let)
    Cardiff, Wales, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1986 Špión na ledě
1982 Démon
1974 Photographer, The
1973 Time for Love, A (TV film)
1970 Ztracený let (TV film)
1969 Kočičí oko
1968 Tvoje, moje a naše

TV seriály

1981 Nero Wolfe (TV seriál)
1975 Ryan's Hope (TV seriál)
1974 Mary Tyler Moore (TV seriál)
Better Late... That's a Pun... Than Never (S04E20)
1972 The Delphi Bureau (TV seriál)
The Rookies (TV seriál)
1971 McMillan & Wife (TV seriál)
1969 Bright Promise (TV seriál)
1968 Hawaii Five-O (TV seriál)
The Good Guys (TV seriál)
1967 Ironside (TV seriál)
1966 Wojeck (TV seriál)
1964 Another World (TV seriál)
1952 U nás ve Springfieldu (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky