foto

Konstantin Daniljuk

  • nar. 7.7.1969 (50 let)
    Cherkassy, Ukrajina, Sovětský svaz

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2013 Žizň posle žizni (TV film)
2011 Ljubov na dva poljusa (TV film)
2010 Ulybnis, kogda plačut zvězdy (TV film)
2008 Bezumnyj nojabr
2007 Tak ně byvajet (TV film)

TV seriály

2019 Drugaja (TV seriál)
Tainy (TV seriál)
2018 Angelina (TV seriál)
Pervyj raz proščajetsja (TV seriál)
Vsupereč doli (TV seriál)
2017 Obručka z rubinom (TV seriál)
Recept ljubvi (TV seriál)
Specy (TV seriál)
Zamuž posle vsech (TV seriál)
2016 Ně zarikajsja (TV seriál)
Rajske misce (TV seriál)
Spivačka (TV seriál)
Svoj čužoj syn (TV seriál)
The Past Is Yet to Come (TV seriál)
Zabuď i vspomni (TV seriál)
Zapretnaja ljubov (TV seriál)
2015 Oficerskije žjony (TV seriál)
Pes (TV seriál)
Za zakonamy vojennoho času (TV seriál)
2014 Dom s lilijami (TV seriál)
Ličnoje dělo (TV seriál)
Mažor (TV seriál)
Ograblenije po-ženski (TV seriál)
Pereletnyje pticy (TV seriál)
Prestuplenie v fokuse (TV seriál)
Tak daleko, tak blizko (TV seriál)
Verni moju ljubov (TV seriál)
2013 Krivoje zerkalo duši (TV seriál)
Lovuška (TV seriál)
Poka stanica spit (TV seriál)
Vůně zločinu (TV seriál)
Vražedné peníze (S01E01)
2012 Poroch i drob (TV seriál)
Strasti po Čapaju (TV seriál)
Vitalka (TV seriál)
Zaščitnica (TV seriál)
Ženskij doktor (TV seriál)
2011 Bijenije serdca (TV seriál)
2010 108 minut (TV seriál)
Brat za brata (TV seriál)
2009 Kaplja sveta (TV seriál)
Pri zagadočnych obstojatělstvach (TV seriál)
Svaty 3 (TV seriál)
2007 Angel-chranitěl (TV seriál)
Gorodskoj romans (TV seriál)
2006 Dom-fantom v pridanoje (TV seriál)
Sjostry po krovi (TV seriál)
2005 Vozvraščenije Muchtara (TV seriál)
Strašnaja porča (S02E43)

Dokumentární

2012 1812 (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky