foto

Oleg Kovalenko

  • nar. 15.2.1966 (53 let)
    Kremenchug, Poltavskaya oblast, Ukrajina, Sovětský svaz

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2011 Balada o bombardérovi
2007 Antidur
2006 Chronika Ada
2005 Moj ličnyj vrag (TV film)

TV seriály

2017 Ženskij doktor 3 (TV seriál)
2014 Belyje volki 2 (TV seriál)
2013 Brat za brata 3 (TV seriál)
Krivoje zerkalo duši (TV seriál)
Svaty 6 (TV seriál)
2012 Džamajka (TV seriál)
Poroch i drob (TV seriál)
ČS (Črezvyčajnaja situacija) (TV seriál)
2011 Morskije ďjavoly (TV seriál)
Špionskije igry (S05E16)
2010 Džoker (TV seriál)
2009 Admiral (TV seriál)
Gluchar (TV seriál)
Traur (S02E40)
2007 Ogoň ljubvi (TV seriál)
Zakon i porjadok: Prestupnyj umysel (TV seriál)
Legion (S02E13)
Čas Volkova (TV seriál)
2006 Bezmolvnyj svidětěl (TV seriál)
2005 Aeroport (TV seriál)
Gibel imperii (TV seriál)
Landyš serebristyj 2 (TV seriál)
Soldaty 5 (TV seriál)
2004 Krasnaja ploščaď (TV seriál)
Trestný prapor (TV seriál)
Kodex česti (TV seriál)
Svidětěl dolžen umereť (S02E01)
2003 Moskva. Centralnyj okrug (TV seriál)
Taxistka (TV seriál)
2001 Děň rožděnija Buržuja 2 (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace