foto

Vladlen Pupkov

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Skladatelská filmografie

Filmy

2018 Vynohrad (TV film)
2017 Na kraju ljubvi (TV film)
2016 Ja s toboju

TV seriály

2020 Basket of Happiness (TV seriál)
2019 Roztyn pokaže (TV seriál)
Tajna Marii (TV seriál)
2018 Krov jangola (TV seriál)
Rodnaja krov (TV seriál)
Spadkojemycja mymovoli (TV seriál)
2016 Dom na cholodnom ključe (TV seriál)
Katěrina (TV seriál)

Herecká filmografie

TV seriály

2018 Spadkojemycja mymovoli (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky