foto

Hyeon-kyeong Choi

  • nar. 12.3.1961 (59 let)
    Jižní Korea

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

TV seriály

2015 Palangsaeui jib (TV seriál)
2013 Saranghaeseo namjoona (TV seriál)
2012 Motnani songpyun (TV seriál)
2011 Oneulman gatara (TV seriál)
2010 Yiutjip wensoo (TV seriál)
2008 Yuriui seong (TV seriál)
2007 Haneulmankeum ddangmankeum (TV seriál)
2003 Baekmansongi jangmi (TV seriál)
2001 Urigah namingayo (TV seriál)
1999 Saranghaseyo? (TV seriál)
1998 Baramui norae (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky