foto

Hamilton Camp

  • nar. 30.10.1934
    London, Anglie, Velká Británie
  • zem. 2.10.2005 (70 let)
    Los Angeles, California, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2007 Hard Four
2002 4th Tenor, The
Nebezpečná přání
2001 Špinavej Joe
2000 Jak si vzít milionářku (TV film)
1999 Family Tree
1998 Dr. Dolittle
Málem hrdinové
1996 Charlie 2: Všichni pejskové přijdou do nebe
1995 Oblázek a tučňák
Veselé prasátko Gordy
1993 Pozor, obří žena! (TV film)
Vánoce u Flinstounů (TV film)
1992 Diner
Let's Kill All the Lawyers
1990 Dick Tracy
Megaville
1989 Aréna
Betty Boop's Hollywood Mystery
Družičky (TV film)
Malá mořská víla
1988 Bird
Rockin with Judy Jetson (TV film)
Scooby-Doo and the Ghoul School (TV film)
Scooby-Doo and the Reluctant Werewolf (TV film)
The Flintstone Kids' Just Say No Special (TV film)
1987 Jak Tryskáčovi potkali Flintstoneovy (TV film)
Méďa Béďa - Velký útěk (TV film)
Scooby-Doo a bratři Boo (TV film)
1985 Copacabana (TV film)
1984 It Came Upon the Midnight Clear (TV film)
Meatballs Part II
Rosebud Beach Hotel, The
The Hoboken Chicken Emergency (TV film)
V žáru velkoměsta
Žádná maličkost
1983 I Take These Men (TV film)
Kdysi hodně dávno
Pod palbou
Prime Times (TV film)
1982 Eating Raoul
Family in Blue (TV film)
Lékařská akademie
My Smurfy Valentine (TV film)
Portrait of a Showgirl (TV film)
Safari 3000
1981 Celou dlouhou noc
Trhák
Zlořečení
1980 Roadie
1978 Nebe může počkat
Rabbit Test
V zajetí rytmu
1976 Bijásek
1970 Cockeyed Cowboys of Calico County
1967 Sheriff Who (TV film)
The Perils of Pauline
1958 Mardi Gras
1954 Executive Suite
Ride Clear of Diablo
The Black Shield of Falworth
1953 Titanic
1952 Moje sestřenice Rachel
1951 The Son of Dr. Jekyll
Week-End with Father
When I Grow Up
1950 Dark City
Kim
Outrage
The Happy Years
1949 Mrs. Mike
1946 Bedlam

TV seriály

2004 Zoufalé manželky (TV seriál)
V podezření (S01E09)
2003 Manželská krize (TV seriál)
2002 That Was Then (TV seriál)
2001 Grim & Evil (TV seriál)
Myšmaš Kabaret (TV seriál)
S dětmi na krku (TV seriál)
The Zeta Project (TV seriál)
2000 Titus (TV seriál)
1998 Star Trek: Voyager (TV seriál)
Extrémní riziko (S05E03)
Star Trek: Hluboký vesmír devět (TV seriál)
Bratrstvo neohrožených Ferengů (S06E10)
1997 Extreme Ghostbusters (TV seriál)
Zorro (TV seriál)
Star Trek: Hluboký vesmír devět (TV seriál)
Milostné vábení Ferengů (S05E20)
1996 Adventures from the Book of Virtues (TV seriál)
Dexterova laboratoř (TV seriál)
The Fantastic Voyages of Sinbad the Sailor (TV seriál)
1995 The Jeff Foxworthy Show (TV seriál)
The Twisted Tales of Felix the Cat (TV seriál)
Život s Louiem (TV seriál)
1994 Aladinova dobrodružství (TV seriál)
Duckman: Private Dick/Family Man (TV seriál)
Klíšťák (TV seriál)
Pohotovost (TV seriál)
1993 All-New Dennis the Menace (TV seriál)
Mighty Max (TV seriál)
Růžový panter (TV seriál)
Superman (TV seriál)
Zbrklík (TV seriál)
1992 Myši z Bílého domu (TV seriál)
1991 Detektiv Duck (TV seriál)
James Bond Jr. (TV seriál)
Morton & Hayes (TV seriál)
The Pirates of Dark Water (TV seriál)
1990 Bobkův svět (TV seriál)
Don Kojot a Sancho Panda (TV seriál)
Drobečkové (TV seriál)
Gravedale High (TV seriál)
Letohrátky (TV seriál)
New Kids on the Block (TV seriál)
Potsworth & Co. (TV seriál)
Sydney (TV seriál)
The Wizard of Oz (TV seriál)
Tom a Jerry (TV seriál)
1989 Rychlá rota (TV seriál)
Saved by the Bell (TV seriál)
The Further Adventures of SuperTed (TV seriál)
1988 Fantastic Max (TV seriál)
Murphy Brown (TV seriál)
Nová dobrodružství Medvídka Pú (TV seriál)
The Completely Mental Misadventures of Ed Grimley (TV seriál)
Štěně jménem Scooby-doo (TV seriál)
1987 My z Kačerova (TV seriál)
Želvy Ninja (TV seriál)
1986 All Is Forgiven (TV seriál)
Foofur (TV seriál)
The Flintstone Kids (TV seriál)
The Real Ghost Busters (TV seriál)
1985 CBS Storybreak (TV seriál)
Comedy Factory (TV seriál)
Gumídci (TV seriál)
Pásmo soumraku (TV seriál)
Scooby-Doo a 13 duchů (TV seriál)
Tall Tales and Legends (TV seriál)
Yogi's Treasure Hunt (TV seriál)
1984 Pink Panther and Sons, The (TV seriál)
Scooby-Doo znovu na stopě (TV seriál)
1983 Jennifer Slept Here (TV seriál)
Just Our Luck (TV seriál)
Mama's Family (TV seriál)
1982 Na zdraví (TV seriál)
The Incredible Hulk (TV seriál)
M*A*S*H (TV seriál)
Střízlivý Měsíc (S11E08)
1981 Poldové z Hill Street (TV seriál)
The Kwicky Koala Show (TV seriál)
Šmoulové (TV seriál)
1980 Too Close for Comfort (TV seriál)
1979 Co-ed Fever (TV seriál)
Delta House (TV seriál)
Stockard Channing in Just Friends (TV seriál)
Trapper John, M.D. (TV seriál)
1978 WKRP in Cincinnati (TV seriál)
M*A*S*H (TV seriál)
Major Machr (S06E25)
1977 ABC Weekend Specials (TV seriál)
Soap (TV seriál)
1976 Alice (TV seriál)
Big John, Little John (TV seriál)
Feather and Father Gang, The (TV seriál)
Laverne & Shirley (TV seriál)
Monster Squad (TV seriál)
Three's Company (TV seriál)
1975 On the Rocks (TV seriál)
Starsky a Hutch (TV seriál)
1971 McMillan & Wife (TV seriál)
Story Theatre (TV seriál)
1970 Make Room for Granddaddy (TV seriál)
Mary Tyler Moore (TV seriál)
1969 Love, American Style (TV seriál)
The Governor & J.J. (TV seriál)
1968 Julia (TV seriál)
The Good Guys (TV seriál)
1967 Accidental Family (TV seriál)
He & She (TV seriál)
1966 Hey, Landlord (TV seriál)
The Monkees (TV seriál)
The Rat Patrol (TV seriál)
1964 Bewitched (TV seriál)
Gomer Pyle, U.S.M.C. (TV seriál)
1960 The Andy Griffith Show (TV seriál)
1959 Bonanza (TV seriál)
1954 Disneyland (TV seriál)
1951 Schlitz Playhouse of Stars (TV seriál)
1949 Fireside Theatre (TV seriál)

TV pořady

1967 The Smothers Brothers Comedy Hour (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace