foto

Rjó Išibaši

  • nar. 20.7.1956 (62 let)
    Fukuoka, Japonsko
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Masquerade Hotel
2014 Towairaito Sasara Saya
2013 Ikiro ~ Sendžó ni nokošita dengon ~ (TV film)
2012 Gaidži keisacu
Keiji damashii (TV film)
2011 Hara ga kore nande
2010 Box: Hakamada jiken - inochi towa
2009 MW
2008 Inju, bestie ve stínu
Saigo no senpan (TV film)
Sasori
Sekai de Ichiban Utsukushii Yoru
2007 Aoi Hitomi to Nuage (TV film)
Boj
Dream Cruise
Hannin ni tsugu
Jun chi
2006 46-okunen no koi
Jyooubachi (TV film)
Keishicho kanshikika dai 9 han Midnight Blue (TV film)
Shiawase
Smrtící nenávist 2
Trapped Ashes
Waru
Waru: Kankecuhen
2004 Nenávist
Saigo no koi, hadžimete no koi
2003 G@me
Moon Child
2002 Aiki
Dog Star
2001 Kroužek sebevrahů
2000 Koroshi
Ve spárech yakuzy
1999 Konkurs
1997 Cumetai či
Mukokuseki no otoko: Chi no shûkaku
1996 American Yakuza 2 (TV film)
Gokudó no onnatači: Kiken na kake
Činpira
1995 Křižovatka smrti
Shin kanashiki hittoman
1994 Modrý tygr
1993 American Yakuza
1989 A Sign Days
1988 Júšun
1986 A-Hômansu
Bokuno onna ni teodasuna

TV seriály

2016 Daisho (TV seriál)
Mega Bank Saishû Kessen (TV seriál)
2015 Ghost Writer (TV seriál)
2014 Kabuka Boraku (TV seriál)
2013 Kamisama no boat (TV seriál)
Lady Joker (TV seriál)
Nanatsu no Kaigi (TV seriál)
2012 Kekkon šinai (TV seriál)
Unmei no hito (TV seriál)
2010 Perfect Report (TV seriál)
2009 Gaidži keisacu (TV seriál)
Rescue: Tokubetsu Kōdo Kyūjotai (TV seriál)
2008 Giragira (TV seriál)
2007 Mistři hrůzy (TV seriál)
Dream Cruise (S02E13)
2006 Rondo (TV seriál)
2005 Haru to nacu (TV seriál)
2003 Black Jack ni yoroshiku (TV seriál)
2002 Aibó (TV seriál)
1999 Jomigaeru kinró (TV seriál)
Rindžin wa hisoka ni warau (TV seriál)
1994 Kimi ga Mienai (TV seriál)
Okane ga nai! (TV seriál)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace