foto

Mario Siletti

  • nar. 22.7.1903
    Turin, Piedmont, Itálie
  • zem. 19.4.1964 (60 let)
    Los Angeles, California, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1963 Johnny Cool
Čtyři z Texasu
1961 Stroj na líbánky
1960 Pay or Die
1957 Man in the Shadow
Módní návrhářka
1956 Muž v šedém flanelovém obleku
Serenáda
1955 Bring Your Smile Along
Hell on Frisco Bay
Hell's Island
Na východ od ráje
The Naked Street
1954 The Great Diamond Robbery
Three Coins in the Fountain
1953 Big Leaguer
Girls in the Night
Hot News
So This Is Love
Taxi
The Caddy
Thunder Bay
Wings of the Hawk
1952 Belles on Their Toes
Captain Pirate
Diplomatic Courier
Kansas City Confidential
Light Touch, The
Moje sestřenice Rachel
V osidlech noci
When in Rome
1951 Anne of the Indies
Force of Arms
Night Into Morning
Riskuj všechno!
Stop That Cab
Strictly Dishonorable
The Enforcer
The Great Caruso
The House on Telegraph Hill
1950 A Lady Without Passport
Black Hand
Crisis
Reformer and the Redhead, The
The Man Who Cheated Himself
The Skipper Surprised His Wife
Under My Skin
1949 East Side, West Side
Everybody Does It
House of Strangers
The Doctor and the Girl
Thieves' Highway
1947 Escape Me Never
1946 The Razor's Edge

TV seriály

1962 G.E. True (TV seriál)
The Gallant Men (TV seriál)
1961 Hazel (TV seriál)
Tallahassee 7000 (TV seriál)
Target: The Corruptors (TV seriál)
The Dick Powell Show (TV seriál)
1960 Dante (TV seriál)
The Roaring 20's (TV seriál)
1959 The Lawless Years (TV seriál)
The Untouchables (TV seriál)
Wichita Town (TV seriál)
1958 77 Sunset Strip (TV seriál)
Peter Gunn (TV seriál)
The Donna Reed Show (TV seriál)
1957 Bachelor Father (TV seriál)
Richard Diamond, Private Detective (TV seriál)
Trackdown (TV seriál)
1956 On Trial (TV seriál)
The Gale Storm Show (TV seriál)
1955 Cheyenne (TV seriál)
Ford Star Jubilee (TV seriál)
Front Row Center (TV seriál)
Jane Wyman Presents The Fireside Theatre (TV seriál)
Navy Log (TV seriál)
The 20th Century-Fox Hour (TV seriál)
The Millionaire (TV seriál)
The People's Choice (TV seriál)
1954 Adventures of the Falcon (TV seriál)
Climax! (TV seriál)
The Lineup (TV seriál)
1953 Letter to Loretta (TV seriál)
You Are There (TV seriál)
1952 Cavalcade of America (TV seriál)
Four Star Playhouse (TV seriál)
Mr. & Mrs. North (TV seriál)
My Hero (TV seriál)
Rebound (TV seriál)
The Ford Television Theatre (TV seriál)
1951 I Love Lucy (TV seriál)
Schlitz Playhouse of Stars (TV seriál)
1950 Cameo Theatre (TV seriál)
1949 Fireside Theatre (TV seriál)

TV pořady

1951 The Red Skelton Show (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace