foto

Sanne Wallis de Vries

  • nar. 12.2.1971 (48 let)
    Amsterdam, Noord-Holland, Nizozemsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Gek van Oranje
2016 Super třída na fotbale
2014 Super třída v divadle
2013 Leve Boerenliefde
Soof
Super třída na škole v přírodě
2012 Super třída
2007 Moordwijven
2005 Vet hard
2001 Zin (TV film)

TV seriály

2016 Mees Kees (TV seriál)
2015 Meiden van de Herengracht (TV seriál)
2006 Koppensnellers (TV seriál)
2000 Russen (TV seriál)

Host

TV pořady

2001 Sinterklaasjournaal (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace