foto

Pavel Višňakov

  • nar. 10.6.1983 (36 let)
    Mogilyov, Bělorusko, Sovětský svaz

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2006 Poslední obrněný vlak

TV seriály

2016 Spivačka (TV seriál)
Vikno žytťa (TV seriál)
2015 Zapytajte u oseni (TV seriál)
2014 I šarik verňotsja (TV seriál)
2013 Prostaja žizň (TV seriál)
Tajny Instituta blagorodnych děvic (TV seriál)
2012 Bednyje rodstvenniki (TV seriál)
2011 Lesnik (TV seriál)
Utoplennica (S01E05)
Morskije ďjavoly (TV seriál)
Minnoje pole (S05E29)
2009 Žurov (TV seriál)
Vozvraščenije Muchtara (TV seriál)
Raritět (S05E96)
Podzemnyje turisty (S05E95)
Po cholodnym sledam (S05E94)
další epizody (96)
2006 Vyzov (TV seriál)
Žertva (S02E03)
2004 Něbo i zemlja (TV seriál)

Režijní filmografie

TV seriály

2003 Vozvraščenije Muchtara (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky