foto

Annette Hess

  • nar. 1967
    Hannover, Niedersachsen, Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

2014 Die Seelen im Feuer (TV film)
Die Toten von Hameln (TV film)
2013 Die Holzbaronin (TV film)
Ein weites Herz - Schicksalsjahre einer deutschen Familie (TV film)
2012 Špiónka (TV film)
2011 Hra osudu (TV film)
Polizeiruf 110 - Die verlorene Tochter (TV film)
2010 Haltet die Welt an (TV film)
Polizeiruf 110 - Fremde im Spiegel (TV film)
2009 Das Echo der Schuld (TV film)
Eine Frage des Vertrauens (TV film)
Heiße Spur (TV film)
2008 Polizeiruf 110 - Keiner schreit! (TV film)
2007 Charlotte Link - Der fremde Gast (TV film)
Hranice zoufalství (TV film)
2005 In Liebe eine Eins (TV film)
2004 Der verzauberte Otter (TV film)
Láska v myšlenkách
Paradies in den Bergen (TV film)

TV seriály

2018 Ku'damm 59 (TV seriál)
Im Urwald (E03)
Der Skandal (E02)
Nicki und Freddy machen Musik (E01)
Der Kommissar und das Meer (TV seriál)
Der wilde Jack (E24)
2016 Ku'damm 56 (TV seriál)
It's Alright (E03)
Schatten der Vergangenheit? (E02)
Lieben - aber wie? (E01)
Der Kommissar und das Meer (TV seriál)
Für immer Dein (E21)
In einer sternlosen Nacht (E20)
2010 Jezero Weissensee (TV seriál)
2008 Die Anwälte (TV seriál)
2006 Tierärztin Dr. Mertens (TV seriál)
In aller Freundschaft (TV seriál)
Ihr Kinderlein kommet (S09E40)
Verpasste Zeit (S09E35)
Ausnahmezustand (S09E09)
2005 In aller Freundschaft (TV seriál)
Hochzeitsglocken (S08E41)
Todesstunde (S08E33)
Eine Frage der Menschlichkeit (S08E01)
2004 In aller Freundschaft (TV seriál)
Wunderbare Weihnacht überall (S07E42)
Zerrissene Seelen (S07E28)
Abschiedsblicke (S07E12)
další epizody (4)
2003 Speciální tým Kolín (TV seriál)
In aller Freundschaft (TV seriál)
Hoffen und Bangen (S06E32)
Ganz oder gar nicht (S06E19)
Frischer Wind (S06E07)
další epizody (4)
2002 In aller Freundschaft (TV seriál)
Stille Nacht … (S05E39)
Morgen ist ein neuer Tag (S05E36)
Der Mann deiner Träume (S05E28)
další epizody (6)
2001 In aller Freundschaft (TV seriál)
Eine schöne Bescherung (S04E36)
Verwirrung der Gefühle (S04E27)
1994 Bibi Blocksberg (TV seriál)
1971 Volejte policii 110 (TV seriál)

Tvůrcovská filmografie

TV seriály

2016 Ku'damm 56 (TV seriál)
It's Alright (E03)
Schatten der Vergangenheit? (E02)
Lieben - aber wie? (E01)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky