foto

Anna Vasiljeva

  • nar. 1.4.1981 (38 let)

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

TV seriály

2016 Šaman (TV seriál)
Iscelenije (S03E09)
2015 Něvskij (TV seriál)
Kryša (S01E23)
2014 Koroleva igry (TV seriál)
Pisma na stěkle (TV seriál)
Ulicy razbitych fonarej (TV seriál)
Utrenňaja počta (S14E34)
2013 Morskije ďjavoly. Smerč (TV seriál)
Čužoj (TV seriál)
2012 Ja otmeňaju smerť (TV seriál)
2011 Mentovskije vojny (TV seriál)
Česť mundira (S06E03)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky