foto

Sergej Vasiljev

  • nar. 7.10.1980 (38 let)

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2011 Beglecy (TV film)
Kommunalka (TV film)
Otstavnik 3 (TV film)
2007 1814
2001 Pěrvoje maja
1997 Amerikanka

TV seriály

2015 Ochotnik za golovami (TV seriál)
2014 Ochotniki za golovami (TV seriál)
2013 Doznavatěl (TV seriál)
Spravka (S02E16)
2012 Litějnyj (TV seriál)
Poputnoje zadanije (S07E11)
2011 PPS (TV seriál)
Bez nadzora (S01E14)
Stažjor (S01E01)
Pjotr Pervyj. Zavěšanije (TV seriál)
Svetofor (TV seriál)
Dorožnyj patrul (TV seriál)
Igry s něizvestnymi (S05E05)
2010 Děsant jesť děsant (TV seriál)
Ličnoje dělo kapitana Rumina (TV seriál)
2008 Gaišniki (TV seriál)
Litějnyj (TV seriál)
Govorjaščaja tatuirovka (S01E07)
2007 Gruppa "Zeta" (TV seriál)
Jantarnyj baron (TV seriál)
Morskije ďjavoly (TV seriál)
Čuvstvuj sebja kak doma (S02E02)
2003 Banditskij Pětěrburg (TV seriál)
Episode 7 (S04E07)
2000 Ubojnaja sila (TV seriál)
1997 Ulicy razbitych fonarej (TV seriál)
Instinkt motylka (S01E19)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace