foto

Igor Ivanov

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2004 Konvoj PQ 17

TV seriály

2019 Uslovnyj ment (TV seriál)
2015 Šef (TV seriál)
Razborka (S03E10)
2014 Ulicy razbitych fonarej (TV seriál)
Sindrom agressii (S14E14)
2013 Čužoj (TV seriál)
2012 Ulicy razbitych fonarej (TV seriál)
Sumka s podskazkami (S12E10)
2009 Katěrina 2. Vozvraščenije ljubvi (TV seriál)
Ulicy razbitych fonarej (TV seriál)
Potrošitěli (S10E17)
2008 Litějnyj (TV seriál)
2007 Gončije (TV seriál)
Perom i špagoj (TV seriál)
Posledněje putěšestvije Sindbada (TV seriál)
Ulicy razbitych fonarej (TV seriál)
Poslednij bestseller (S08E24)
2006 Žizň i směrť Ljoňki Pantělejeva (TV seriál)
Opera: Chroniki ubojnogo otděla (TV seriál)
Vospitatěl (S02E14)
Tajny sledstvija (TV seriál)
Zaščita svidětělja (S06E04)
2005 Morskije ďjavoly (TV seriál)
Opasnoje napryaženije (S01E05)
2004 Opera: Chroniki ubojnogo otděla (TV seriál)
Išči děňgi (S01E02)
2003 Idiot (TV seriál)
Ulicy razbitych fonarej (TV seriál)
Dězinfekcija (S05E03)
2002 Agentstvo "Zolotaja pulja" (TV seriál)
2001 Agent nacionalnoj bezopasnosti 3 (TV seriál)
1997 Ulicy razbitych fonarej (TV seriál)
Strachovočnyj variant (S01E05)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky