foto

Svetlana Kňazeva

  • nar. 16.4.1961 (58 let)
    Chkalovsk, Leninabadskaya oblast, Tádžikistán, Sovětský svaz

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2010 Solncekrug (TV film)
1991 Podarok na imeniny
1989 Etyudy o Vrubele
1985 Poklonis do zemli

TV seriály

2016 Centralna likarňa (TV seriál)
Graždanin Nikto (TV seriál)
Ljubimaja učitělnica (TV seriál)
Na liniji žytťa (TV seriál)
Tri dorogi (TV seriál)
Vikno žytťa (TV seriál)
Zabuď i vspomni (TV seriál)
Čerhovyj likar (TV seriál)
2014 Ličnoje dělo (TV seriál)
2013 Svaty 6 (TV seriál)
2010 Jefrosinja (TV seriál)
Vera, Naděžda, Ljubov (TV seriál)
2008 Tormoznoj puť (TV seriál)
2003 Vozvraščenije Muchtara (TV seriál)

Dokumentární

1988 Marija

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace