foto

Harve Bennett

  • nar. 17.8.1930
    Chicago, Illinois, USA
  • zem. 25.2.2015 (84 let)
    Medford, Oregon, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Producentská filmografie

Filmy

1989 Star Trek V: Nejzazší hranice
1986 Star Trek IV: Cesta domů
1984 Star Trek III: Pátrání po Spockovi
1973 Death Race (TV film)
Money to Burn (TV film)
1972 Astronaut, The (TV film)
Family Flight (TV film)
1971 Birdmen, The (TV film)

TV seriály

1968 The Mod Squad (TV seriál)

Scenáristická filmografie

Filmy

1992 Tisíc hrdinů (TV film)
1986 Star Trek IV: Cesta domů
1984 Star Trek III: Pátrání po Spockovi
1976 Riding with Death (TV film)

TV seriály

1998 Vpád do Ameriky (TV seriál)
1993 Time Trax (TV seriál)
1976 Gemini Man (TV seriál)
1975 The Invisible Man (TV seriál)
1970 The Young Rebels (TV seriál)
1968 The Mod Squad (TV seriál)
1952 General Motors Presents (TV seriál)

Herecká filmografie

Filmy

1989 Star Trek V: Nejzazší hranice
1984 Star Trek III: Pátrání po Spockovi

TV seriály

1998 Vpád do Ameriky (TV seriál)
1993 Time Trax (TV seriál)

Režijní filmografie

TV seriály

1993 Time Trax (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky