foto

Cress Williams

  • nar. 27.7.1968 (50 let)
    Heidelberg, Západní Německo
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Cress Williams se narodil 27. července 1968 v Heidelbergu v Německu afro-americkým rodičům. Vystudoval Fullerton College, kde v roce 1990 hrál v Shakespeareově tragédii Othello, kterého režíroval Tom Blank.

Je americký herec, jehož asi nejznámějšími rolemi byli postava Wyatta Mathewsona v ÚTĚKU Z VĚZENÍ, postava inspektora Antwona Babcocka v poslední sezóně DETEKTIVA NASHE BRIDGESE nebo postava D'Shawna Hardella v 5. sezóně BEVERLY HILLS 90210. V roce 2000 se oženil s televizní herečkou Simbi Khali.

Martin "c.tucker" Boček

Herecká filmografie

Filmy

2018 The Death of Superman
2016 Lowriders
2014 In Your Eyes
2008 Ball Don't Lie
2004 Malá černá skříňka
2002 Couples (TV film)
2001 Pursuit of Happiness
2000 Masquerade (TV film)
1999 Dogwalker, The
Nepolíbená
1998 Anděl smrti
Netvor (TV film)
1997 Home Invasion (TV film)
Sex v L.A. (TV film)
1996 Drsný a drsnější
Dunící hrom (TV film)
Nejtvrdší zápas (TV film)
1995 Zkurvená generace

TV seriály

2018 Black Lightning (TV seriál)
Epizoda 13 (S02E13)
Epizoda 12 (S02E12)
Epizoda 11 (S02E11)
další epizody (26)
2017 Doubt (TV seriál)
To See, to Tell (E09)
Code Black (TV seriál)
Unfinished Business (S02E13)
2015 Code Black (TV seriál)
Cardiac Support (S01E10)
The Son Rises (S01E09)
You Are the Heart (S01E08)
další epizody (5)
Doktorka z Dixie (TV seriál)
Bluebell (S04E10)
Konec světa (S04E09)
Šedesát jedna svíček (S04E08)
další epizody (9)
2014 Doktorka z Dixie (TV seriál)
Jobovka (S04E01)
Druhá šance (S03E22)
Cedule (S03E21)
další epizody (15)
2013 Doktorka z Dixie (TV seriál)
Zázraky (S03E08)
Závod (S03E07)
Rodina nade vše (S03E06)
další epizody (20)
2012 Doktorka z Dixie (TV seriál)
Smutné Vánoce (S02E10)
Jiskření (S02E09)
Zlomená srdce (S02E08)
další epizody (22)
2011 Doktorka z Dixie (TV seriál)
Vánoční soutěž krásy (S01E10)
Pirátský poklad (S01E09)
Nevydařená párty (S01E08)
další epizody (10)
2009 Odložené případy (TV seriál)
Jurisprudence (S07E03)
2008 Chirurgové (TV seriál)
Riziko ztráty zdravého rozumu (S04E15)
Vlož na mne ruce své (S04E11)
Útěk z vězení (TV seriál)
Oběť (S04E09)
Cena zrady (S04E08)
Pětka jde ztuha (S04E07)
další epizody (9)
Pohotovost (TV seriál)
Status Quo (S14E11)
2007 Chirurgové (TV seriál)
Marná pomoci snaha 2/2 (S04E10)
Marná pomoci snaha 1/2 (S04E09)
2006 Chirurgové (TV seriál)
Co jsem udělal, že si tohle zasloužím? (S02E19)
Konec světa - 2 část (S02E17)
Konec světa – část 1 (S02E16)
Veronica Mars (TV seriál)
Rashad a Wallace jdou do Bílého hradu (S02E12)
Západní křídlo (TV seriál)
Election Day: Part 1 (S07E16)
2005 Zločiny ze sousedství (TV seriál)
Veronica Mars (TV seriál)
Závan minulosti (S02E05)
Žárlivost (S02E04)
Podvody jenom podvody (S02E03)
Západní křídlo (TV seriál)
Undecideds (S07E08)
2004 Dr. House (TV seriál)
Mateřství (S01E04)
Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Nedbalost (S05E18)
2003 The Lyon's Den (TV seriál)
2002 Nemocnice Presidio (TV seriál)
Watching Ellie (TV seriál)
2001 Philly (TV seriál)
2000 Policejní okrsek (TV seriál)
Pohotovost (TV seriál)
Rodinné vazby (S06E10)
1999 Dobro proti zlu (TV seriál)
Providence (TV seriál)
Pohotovost (TV seriál)
Klid divočiny (S06E06)
Pravda a důsledky (S06E05)
Greene bledne závistí (S06E03)
další epizody (10)
1998 Becker (TV seriál)
Detektiv Buddy Faro (TV seriál)
Studio sport (TV seriál)
Pohotovost (TV seriál)
Hodně štěstí, Ruth Johnsonová (S05E09)
Pevné spojení (S05E06)
1997 Leaving L.A. (TV seriál)
1996 Detektiv Nash Bridges (TV seriál)
JAG (TV seriál)
Bratrství (S01E11)
1995 If Not for You (TV seriál)
1994 Dotek anděla (TV seriál)
Hardball (TV seriál)
Star Trek: Hluboký vesmír devět (TV seriál)
Jem'Hadarové (S02E26)
1993 Living Single (TV seriál)
Policie New York (TV seriál)
Superman (TV seriál)
1990 Beverly Hills 90210 (TV seriál)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace