foto

Joy Jorgensen

  • nar. 18.10.1989 (29 let)
    Atlanta, Georgia, USA

Biografie

Mladá kráska Joy Lauren se narodila 18. 10. 1989 ve znamení vah. Už odmalička si přála být herečkou. Její kariéra začala v sedmi letech, kdy začala hrát v divadle Alliance v Atlantě. V 11 letech se s matkou přestěhovala do Los Angles kde začala její televizní kariéra.

Proslavila se jako seriálová herečka - její nejznámější role je bezpochyby Danielle Van De Kamp v seriálu ZOUFALÉ MANŽELKY. Poprvé se však objevila v seriálu STRÁŽKYNĚ ZÁKONA. Poté si zahrála v nekolika dalších seriálech.

Mezi její záliby patří například tanec a jízda na koni.

SmileyGirl

Herecká filmografie

Filmy

2013 House of Dust
2010 The Assignment

TV seriály

2011 Zoufalé manželky (TV seriál)
Škola ran osudu (S08E04)
2010 Zoufalé manželky (TV seriál)
Hlavní je to, co je uvnitř (S07E04)
Vyhrát může jenom jeden (S06E18)
2008 Zoufalé manželky (TV seriál)
Děti nejsou jako my ostatní (S05E03)
Zítra tě budou milovat (S05E01)
2007 Private Practice (TV seriál)
In Which Cooper Finds a Port in His Storm (S01E08)
Žralok (TV seriál)
Starlet Fever (S01E14)
Zoufalé manželky (TV seriál)
Neboj se, já už to vím (S04E06)
S uměním to není lehké (S04E05)
Jestli něco nesnáším (S04E04)
další epizody (10)
2006 Zoufalé manželky (TV seriál)
Zázračná píseň (S03E10)
Malé královny krásy (S03E09)
Děti a Art (S03E08)
další epizody (22)
2005 Closer (TV seriál)
Zoufalé manželky (TV seriál)
Návrat domů (S02E10)
Slunce nikdy nezapadne (S02E08)
Odvrácená strana (S02E07)
další epizody (12)
2004 Zoufalé manželky (TV seriál)
V podezření (S01E09)
Vinni (S01E08)
Za každou cenu (S01E07)
další epizody (6)
2002 Still Standing (TV seriál)
2001 Lizzie McGuire (TV seriál)
Strážkyně zákona (TV seriál)

Producentská filmografie

Filmy

2019 In Defense of Wonder
2018 Low Tide

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace