foto

Titos Vandis

  • nar. 7.11.1917
    Thessaloniki, Řecko
  • zem. 23.2.2003 (85 let)
    Athens, Řecko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2000 Merry Kitschmas
1997 Athoo soma, To
1989 Fletch žije
1984 The First Olympics: Athens 1896 (TV film)
1983 Prosohi, kindynos!
Ta hronia tis thyellas
1982 Lékařská akademie
National Lampoon a kino
Terror at Alcatraz (TV film)
1981 The Star Maker (TV film)
1980 Gridlock (TV film)
Homeward Bound (TV film)
1979 ...And Your Name Is Jonah (TV film)
A Perfect Couple
O falakros mathitis
The Miracle Worker (TV film)
1978 Betsy
President's Mistress, The (TV film)
1977 3,000 Mile Chase, The (TV film)
Ach, Bože
Akce
Druhá strana půlnoci
Roger & Harry: The Mitera Target (TV film)
San Pedro Bums, The (TV film)
Šílený býk (TV film)
1976 Alex & the Gypsy
Gus
1975 Satan's Triangle (TV film)
Úsměv
1974 Black Samson
Harrad Summer
Last Angry Man, The (TV film)
Nevěsta pro Zandyho
Newman's Law
1973 Genesis II (TV film)
Once Upon a Scoundrel
Vymítač ďábla
1972 Všechno, co jste kdy chtěli vědět o sexu (ale báli jste se zeptat)
1969 Stiletto
1968 What's So Bad About Feeling Good?
1965 Ohi, ...kyrie Johnson
1964 Apagogi
I Kypros stis floges
O teleftaios peirasmos
Topkapi
1963 Island of Love
Poliorkia
1962 I katara tis mannas
It Happened in Athens
1960 Eglima sta paraskinia
Nikdy v neděli
Pothoi sta stahya
To potami
To rantevou tis Kyriakis
1959 Agnes psyhes
Astero
1958 Miden pente
Oi paranomoi
1957 To paidi tou dromou
1954 Gynaikes dihos antres
1953 To kleidi tis eftyhias

TV seriály

2000 Pappoudes en drasei (TV seriál)
1998 Vios anthospartos (TV seriál)
1995 Skorpios (TV seriál)
1994 Oi agnoimenoi (TV seriál)
1993 Paralliloi dromoi (TV seriál)
1992 Hi Rock (TV seriál)
1991 Sti skia tou hrimatos (TV seriál)
1990 To trast (TV seriál)
Xenodoheio Amore (TV seriál)
1985 Colbyové (TV seriál)
1984 Airwolf (TV seriál)
Mad Over Miami (S01E08)
Night Court (TV seriál)
1983 A-Team (TV seriál)
1981 Nero Wolfe (TV seriál)
1979 Hart a Hartová (TV seriál)
Trapper John, M.D. (TV seriál)
How the West Was Won (TV seriál)
L'Affaire Riel (S03E06)
1978 Wonder Woman (TV seriál)
Light-fingered Lady (S02E13)
1977 The Love Boat (TV seriál)
1976 Charlieho andílci (TV seriál)
Delvecchio (TV seriál)
Jigsaw John (TV seriál)
Mary Hartman, Mary Hartman (TV seriál)
Spencer's Pilots (TV seriál)
The Practice (TV seriál)
1975 Baretta (TV seriál)
Barney Miller (TV seriál)
Kojak (TV seriál)
Za vodou v Jersey (S03E09)
Mary Tyler Moore (TV seriál)
The Happy Homemaker Takes Lou Home (S06E13)
1974 Get Christie Love (TV seriál)
Movin' On (TV seriál)
M*A*S*H (TV seriál)
Vojín Charles Jehně (S03E14)
1973 Kriminální oddělení (TV seriál)
1972 ABC Afterschool Specials (TV seriál)
Banacek (TV seriál)
Search (TV seriál)
The Bob Newhart Show (TV seriál)
The Rookies (TV seriál)
1971 Cannon (TV seriál)
McMillan & Wife (TV seriál)
Owen Marshall: Counselor at Law (TV seriál)
1970 The Odd Couple (TV seriál)
1968 Hawaii Five-O (TV seriál)
The Good Guys (TV seriál)
1967 Ironside (TV seriál)
Mannix (TV seriál)
N.Y.P.D. (TV seriál)
The Flying Nun (TV seriál)
1966 Jericho (TV seriál)
Mission: Impossible (TV seriál)
1956 As the World Turns (TV seriál)

Host

TV pořady

1948 Toast of the Town (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky