foto

Gábor Tomanek

  • nar. 1.12.1951 (67 let)
    Pécs, Maďarsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1989 Margarétás dal (TV film)
1988 Szigorú idők (TV film)
1986 Sztyepancsikovo falu és lakói (TV film)
1981 Asszonyok (TV film)
Rang és mód (TV film)
1980 Kojak Budapesten
1979 Pro koho platí zákon?
1977 A váratlan utazás (TV film)

TV seriály

1983 Mint oldott kéve (TV seriál)
Magyarország 1849 (E03)
Ausztria-Magyarország 1838-1847 (E01)
1981 Petőfi (TV seriál)
Szerelem gyöngyei (E04)
Deákpályám (E02)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky