foto

Sema Ergenekon

  • nar. 9.4.1977 (41 let)
    Ankara, Ankara, Central Anatolia Region, Turecko
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

TV seriály

2017 Kara Yazı (TV seriál)
Siyah Beyaz Aşk (TV seriál)
2015 Sevdam Alabora (TV seriál)
2014 Kara Para Aşk (TV seriál)
2013 Karagül (TV seriál)
2012 Karadayı (TV seriál)
2011 Čas tulipánů (TV seriál)
2009 Melekler korusun (TV seriál)
2008 Derdest (TV seriál)
2006 Moc osudu (TV seriál)
2005 Gümüş (TV seriál)
Kapilari açmak (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace