foto

Ferenc Baracsi

  • nar. 18.10.1928 (92 let)
    Budapest, Maďarsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1994 Devictus vincit - Legyőzve győz (TV film)
1993 A pályaudvar lovagja (TV film)
Nikdy nezemřeme
1985 Bevégezetlen ragozás (TV film)
1984 Hamlet, dán királyfi (TV film)
1982 Víkendszerelem (TV film)
1981 Dočasný ráj
Střepy
1979 Věra Angiová
1977 Az elnökasszony (TV film)
1975 A tanévzáró
Az öreg
Bach Arnstadtban (TV film)
Tornyot választok (TV film)
Zendül az osztály (TV film)
1974 Ficzek úr (TV film)
Kdo je ve vajíčku?
Krásná pošetilost
Lodník na Dunaji
Pendragonská legenda
Pókháló
Sedm tun dolarů
Téli sport (TV film)
Uraim, beszéljenek! (TV film)
Vteřiny úzkosti
1973 A menekülő herceg (TV film)
Lányarcok tükörben
Nevinní vrahové
1972 A legszebb férfikor
Byla jednou jedna rodina
Emberrablás magyar módra
1971 Horizont
1970 Szép magyar komédia
1968 Fiúk a térről
1958 A szökevény
Jaká to noc!
Sóbálvány
Železný květ
1957 Na císařův rozkaz
O půlnoci
1952 Doktor Semmelweis
1951 Kolonie pod zemí

TV seriály

1983 Mint oldott kéve (TV seriál)
London-Ausztrália-Párizs 1853-1855 (E06)
1979 Mire megvénülünk (TV seriál)
Episode 5 (E05)
1976 Megtörtént bünügyek (TV seriál)
A müncheni férfi (S02E01)
1975 Odpověď (TV seriál)
Epizoda 7 (E07)
Epizoda 6 (E06)
Utazás a Holdba (TV seriál)
A nagy utazás (E03)
Utas a lövedékben (E02)
Egy fontos bejelentés (E01)
1974 Megtörtént bünügyek (TV seriál)
Száraz Martini (S01E01)
1973 Zrínyi (TV seriál)
Episode 3 (E03)
Episode 1 (E01)
1972 Villa a Lidón (TV seriál)
Episode 4 (E04)
Bors (TV seriál)
A különleges osztag (S03E04)
1970 Örjárat az égen (TV seriál)
Episode 4 (E04)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky