foto

Andrzej Zieliński

  • nar. 14.10.1962 (56 let)
    Tarnów, Polsko
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Volta
2015 Zrnko pravdy
2014 Kebab a horoskop
Paní ze školky
2012 Štvanice
2011 Och, Karol 2
2008 Jeszcze raz
2007 Świadek koronny
2006 Wszyscy jesteśmy Chrystusami
2003 Zróbmy sobie wnuka
2002 Chopin: Touha po lásce
Pianista
2001 100 minut prázdnin (TV film)
Quo Vadis
2000 Chlapi nepláčou
Nieznana opowiesc wigilijna (TV film)
1998 Záhada diamantu
1997 Pułapka
1994 Bez slitování
1993 Vent d'est
1991 Enfants du vent, Les
1990 Havet stiger
1985 Yesterday

TV seriály

2017 W rytmie serca (TV seriál)
Wataha (TV seriál)
Epizoda 1 (S02E01)
2014 O mnie się nie martw (TV seriál)
Wataha (TV seriál)
Epizoda 6 (S01E06)
Epizoda 5 (S01E05)
Epizoda 4 (S01E04)
další epizody (6)
Prawo Agaty (TV seriál)
Epizoda 13 (S06E13)
Epizoda 12 (S06E12)
Epizoda 9 (S06E09)
další epizody (8)
2012 Paradoks (TV seriál)
2009 Sprawiedliwi (TV seriál)
2007 Odwróceni (TV seriál)
2005 Boża podszewka II (TV seriál)
1999 Na dobre i na złe (TV seriál)
1996 Ekstradycja 2 (TV seriál)
1995 Ekstradycja (TV seriál)
1987 Dorastanie (TV seriál)
Śmieciarz (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace