foto

Andrzej Zieliński

  • nar. 14.10.1962 (57 let)
    Tarnów, Polsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Pan T.
Solid Gold
Černý Mercedes
2017 Volta
2015 Zrnko pravdy
2014 Kebab a horoskop
Paní ze školky
2012 Štvanice
2011 Och, Karol 2
2008 Jeszcze raz
2007 Świadek koronny
2006 Wszyscy jesteśmy Chrystusami
2003 Zróbmy sobie wnuka
2002 Chopin: Touha po lásce
Pianista
2001 100 minut prázdnin (TV film)
Quo Vadis
2000 Chlapi nepláčou
Nieznana opowiesc wigilijna (TV film)
To my
1998 Záhada diamantu
1997 Pułapka
1994 Bez slitování
1993 Vent d'est
1991 Enfants du vent, Les
1990 Havet stiger
1985 Yesterday

TV seriály

2020 Mały Zgon (TV seriál)
Episode 7 (E07)
2019 Odwróceni. Ojcowie i córki (TV seriál)
Episode 6 (E06)
Episode 5 (E05)
Episode 4 (E04)
další epizody (5)
Wataha (TV seriál)
Epizoda 6 (S03E06)
Epizoda 5 (S03E05)
Epizoda 4 (S03E04)
další epizody (6)
Blondynka (TV seriál)
Co było, co będzie (S07E13)
Trudne wybory (S07E12)
Festyn (S07E11)
další epizody (7)
2018 W rytmie serca (TV seriál)
Porwanie (S03E13)
Akcja serca (S03E12)
Niewinny (S03E10)
další epizody (10)
Blondynka (TV seriál)
Starzy przyjaciele (S07E05)
Pomyłka? (S07E04)
Nie chodzi o mnie (S07E03)
další epizody (5)
2017 O mnie się nie martw (TV seriál)
Episode 1 (S06E01)
Wataha (TV seriál)
Epizoda 1 (S02E01)
2016 O mnie się nie martw (TV seriál)
Episode 12 (S05E12)
Episode 11 (S05E11)
Episode 8 (S05E08)
další epizody (10)
2015 O mnie się nie martw (TV seriál)
Episode 13 (S03E13)
Episode 8 (S03E08)
Episode 7 (S03E07)
další epizody (19)
2014 O mnie się nie martw (TV seriál)
Episode 13 (S01E13)
Episode 12 (S01E12)
Episode 11 (S01E11)
další epizody (11)
Wataha (TV seriál)
Epizoda 6 (S01E06)
Epizoda 5 (S01E05)
Epizoda 4 (S01E04)
další epizody (6)
Prawo Agaty (TV seriál)
Episode 13 (S06E13)
Episode 12 (S06E12)
Episode 9 (S06E09)
další epizody (8)
2013 Lekarze (TV seriál)
Niewiedza jest błogosławieństwem (S03E01)
2012 Paradoks (TV seriál)
Paradoks (E13)
Kokaina (E12)
Tata (E11)
další epizody (13)
2010 Sprawiedliwi (TV seriál)
Ten ratuje cały świat (E07)
Wirtuoz (E06)
Ojciec Mateusz (TV seriál)
Sekrety i kłamstwa (S04E06)
2009 Strážce svědomí (TV seriál)
Dziewiąta ofiara (E07)
2007 Odwróceni (TV seriál)
Episode 13 (E13)
Episode 12 (E12)
Episode 11 (E11)
další epizody (13)
2005 Boża podszewka II (TV seriál)
1999 Na dobre i na złe (TV seriál)
1996 Ekstradycja 2 (TV seriál)
1995 Ekstradycja (TV seriál)
1987 Dorastanie (TV seriál)
Śmieciarz (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky