foto

Nicola Coughlan

  • nar. 9.1.1987 (34 let)
    Galway, Irsko

Zajímavosti o tvůrci (1)

  • Bridgertonovi (TV seriál) (2020)

    - Jelikož je herečka Nicola Coughlan oproti svým hereckým kolegům poměrně menší, měří jen okolo 155 cm, tvůrci ji zpočátku kvůli lepším kamerovým záběrům nutili nosit velmi vysoké podpatky, ale jelikož na nich neustále padala nebo dokonce své kolegyni Claudii Jessie (Eloise Bridgertonová) při pádu svým deštníkem probodla ruku, tvůrci z nápadu nakonec upustili a rozhodli se výškový rozdíl neřešit. (rublik05)

Herecká filmografie

Filmy

2013 Svengali
2012 Tarzan bábovka
2011 Thór – Legendy z Valhally
2008 Léto, kdy se objevil létající talíř

TV seriály

2020 Bridgertonovi (TV seriál)
Po bouři (E08)
Propastná vzdálenost (E07)
Šustot sukně (E06)
další epizody (8)
2019 Holky z Derry (TV seriál)
The President (S02E06)
The Prom (S02E05)
The Curse (S02E04)
další epizody (6)
2018 Holky z Derry (TV seriál)
Epizoda 6 (S01E06)
Epizoda 5 (S01E05)
Epizoda 4 (S01E04)
další epizody (6)
Nevěstky (TV seriál)
Epizoda 3 (S02E03)
Epizoda 2 (S02E02)
2000 Doctors (TV seriál)

Host

TV pořady

2020 Taskmaster: The Podcast (TV pořad)
2015 Úkolář (TV pořad)
2014 The Great British Bake Off: An Extra Slice (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky