foto

Stanisław Brudny

  • nar. 16.5.1930 (90 let)
    Pilzno, Polsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 Brigitte Bardot cudowna
Listy do M. 4
2018 Prymas Hlond (TV film)
2015 Excentrici
2014 Jeziorak
2013 Był sobie dzieciak
Běž, chlapče, běž
2012 Dozvuky
2010 Fenomen
2009 Les
Tourist
2008 Rozmowy nocą
2007 Ryś
2006 Przybyli ułani... (TV film)
Statyści
2001 Plage noire, La
1997 Sára
1996 Wezwanie
1995 Tatínek
Ďábelské učení
1993 Pozegnanie z Maria
Tu stoję... (TV film)
1990 Korczak
Po upadku. Sceny z zycia nomenklatury
1989 Virtuti (TV film)
Závrať
1988 Chichot Pana Boga (TV film)
1987 Jedenaste przykazanie (TV film)
Komediantka
Rykowisko
1986 Milenci mé matky
1985 Yesterday
1984 111 dni letargu
1983 Planeta krawiec
1979 Córka albo syn (TV film)
1964 Pieciu

TV seriály

2018 Diagnoza (TV seriál)
Episode 4 (S02E04)
Blondynka (TV seriál)
Piękne jest życie pozagrobowe (S06E09)
Na rozstaju dróg (S06E07)
2016 Blondynka (TV seriál)
Ujawnione tajemnice (S04E11)
Bimber wraca (S04E05)
2015 Strażacy (TV seriál)
Episode 10 (S01E10)
Episode 9 (S01E09)
Episode 7 (S01E07)
další epizody (4)
2014 Ojciec Mateusz (TV seriál)
Wypadek (S11E07)
2013 Blondynka (TV seriál)
Szkoła przetrwania (S02E08)
2012 Czas honoru (TV seriál)
Dwa dni do wolności (S05E13)
Koniec tej miłości (S05E12)
Major Zwonariew (S05E09)
další epizody (9)
2011 1920. Wojna i miłość (TV seriál)
Szwadron (E11)
2010 Blondynka (TV seriál)
Noc szczurołapa (S01E08)
Pożegnanie snów (S01E07)
Miłość nad rozlewiskiem (TV seriál)
Episode 13 (E13)
Sprawiedliwi (TV seriál)
Mury (E05)
Żegota (E04)
2007 Determinator (TV seriál)
Episode 10 (E10)
Episode 7 (E07)
Episode 1 (E01)
Ekipa (TV seriál)
Tak mówi premier (E11)
Ucieczka (E08)
2004 Kryminalni (TV seriál)
Sponsor (S01E10)
Pensjonat pod Różą (TV seriál)
Stacyjka (TV seriál)
2001 Zostać miss (TV seriál)
2000 13 posterunek 2 (TV seriál)
Abstrakcja (E38)
M jak miłość (TV seriál)
Plebania (TV seriál)
1999 Na dobre i na złe (TV seriál)
Osierocone szczęście (S01E06)
1994 Stella Stellaris (TV seriál)
1987 Dorastanie (TV seriál)
1980 Dom (TV seriál)
1977 Układ krążenia (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky