foto

Marek Šimon

  • nar. 8.11.1952 (65 let)
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Po strništi bos
2016 Psaní do nebe (divadelní záznam)
2014 Tři bratři
2010 České nebe: Cimrmanův dramatický kšaft (divadelní záznam)
2007 40 let Divadla Járy Cimrmana aneb Ze hry do hry (divadelní záznam)
2006 Dobytí severního pólu (divadelní záznam)
2004 Afrika aneb Češi mezi lidožravci (divadelní záznam)
2000 Hymna aneb Urfidlovačka (divadelní záznam)
1997 Záskok (divadelní záznam)
1996 Dvě z policejní brašny (TV film)
1992 Ať ten kůň mlčí! (TV film)

TV seriály

2006 Horákovi (TV seriál)
Bezesná noc (S01E08)

Dokumentární

2000 Záskok aneb Cimrman v Národním divadle (TV film)
1995 Chyba aneb muž ze seznamu

TV pořady

1998 Dvaadvacítka (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace