foto

Anna Salivančuk

  • nar. 17.8.1985 (33 let)
    Shepetovka, Ukrajina, Sovětský svaz

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Svingery
2012 Match

TV seriály

2016 Na liniji žytťa (TV seriál)
Rajske misce (TV seriál)
2015 Pes (TV seriál)
2014 Gorčakov (TV seriál)
Ličnoje dělo (TV seriál)
2013 Poka stanica spit (TV seriál)
Vůně zločinu (TV seriál)
Ženskij doktor 2 (TV seriál)
2012 Bajki Miťaja (TV seriál)
Poroch i drob (TV seriál)
Ženskij doktor (TV seriál)
2011 Děmony (TV seriál)
2010 Brat za brata (TV seriál)
Susidy (TV seriál)
Svaty 4 (TV seriál)
Trava pod sněgom (TV seriál)
Vera, Naděžda, Ljubov (TV seriál)
2003 Vozvraščenije Muchtara (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace