foto

Peter Lhotka

  • nar. 1962
    Winnipeg, Manitoba, Kanada

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Producentská filmografie

Filmy

2013 Aliens in the House (TV film)
2006 Hunters, The (TV film)
2005 Dawn Anna (TV film)
2004 Rodinné hříchy (TV film)
2002 Mrtvá zóna
Skleněná past (TV film)
2001 Městečko Halloween 2: Kalabarova pomsta (TV film)
2000 Drsný zákon (TV film)
1999 Den života (TV film)

TV seriály

2019 Siréna (TV seriál)
The Outpost (S02E13)
Serenity (S02E12)
Mixed Signals (S02E11)
další epizody (13)
2018 Siréna (TV seriál)
Street Fight (S01E09)
Being Human (S01E08)
Dead in the Water (S01E07)
další epizody (9)
2017 The Arrangement (TV seriál)
2012 Level Up (TV seriál)
2010 Tower Prep (TV seriál)
2002 Mrtvá zóna (TV seriál)
What It Seems (S01E02)
2000 The Immortal (TV seriál)
1995 Jake and the Kid (TV seriál)
1993 Destiny Ridge (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace