foto

Verona Blue

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Daddy Issues
2016 Erasing Eden
Rogue One: Star Wars Story
Vain: This Party Sucks
Válka dronů
2015 Star Wars: Síla se probouzí
2014 Real Heroes

TV seriály

2019 L.A.'s Finest (TV seriál)
Pilot (E01)
2018 Bosch (TV seriál)
Rojo Profundo (S04E09)
The Wine of Youth (S04E06)
The Coping (S04E05)
2017 Wisdom of the Crowd (TV seriál)
Alpha Test (E11)
Bosch (TV seriál)
Clear Shot (S03E09)
Blood Under the Bridge (S03E05)
God Sees (S03E03)
další epizody (4)
2014 Married (TV seriál)
Invisible Man (S01E06)
Máma (TV seriál)
Hepatitis and Lemon Zest (S02E01)
Shameless (TV seriál)
Like Father, Like Daughter (S04E03)
2010 Epic Rap Battles of History (TV seriál)
2006 CollegeHumor Originals (TV seriál)
2000 Kriminálka Las Vegas (TV seriál)

Dokumentární

2017 DRIB

Host

TV pořady

2008 1000 Ways to Die (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace