foto

Attila Németh

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Kameramanská filmografie

Filmy

1987 Hosszú szökés (TV film)
1983 A sárkány menyegzője (TV film)
1979 Tizenhat város tizenhat lánya (TV film)
1977 Állványokon (TV film)
1975 Embersirató (TV film)
1974 Az élet szerelmese (TV film)
Próbafelvétel (TV film)
Rejtélyes égitest (TV film)
1972 Gránátköves karék (TV film)
Poldini úr (TV film)
1971 Neveletlenek (TV film)
Rézpillangó (TV film)
1970 A hódítás iskolája, avagy Don Juan bűnhődése (TV film)
1969 A Cigánybáró (TV film)
1967 Postaláda (TV film)

TV seriály

1973 Mesélő városok (TV seriál)
Párizs (E01)

Dokumentární

1978 A sárvári vár

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky