foto

Sarah Jung

  • nar. 1.3.1978 (42 let)
    Innsbruck, Tirol, Rakousko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2014 Vals
2012 K2 La Montagna Degli Italiani (TV film)
2010 Die Hebamme - Auf Leben und Tod (TV film)
2008 Místo činu: Žula (TV film)
2003 Glashimmel (TV film)
Schwabenkinder (TV film)
2002 Andreas Hofer: Volný jako orel (TV film)

TV seriály

2018 Schnell ermittelt (TV seriál)
Felix Preisinger (S06E07)
2017 Soko Vídeň (TV seriál)
Ein hoher Preis (S12E13)
2007 Soko Vídeň (TV seriál)
In vino veritas (S03E12)
2004 Der Ferienarzt (TV seriál)
Doktor u Gardského jezera (S01E01)
München 7 (TV seriál)
Big Ben (TV seriál)
Řád mravní čistoty (S11E02)
2003 Případy profesora Capellariho (TV seriál)
Vražda a hudba (E14)
2002 Poldové z Rosenheimu (TV seriál)
2001 Vraždy v Kitzbühelu (TV seriál)
1990 Café Meineid (TV seriál)

Host

TV pořady

1967 Aktenzeichen XY …ungelöst (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky