foto

Michael Cram

  • nar. 11.7.1968 (50 let)
    Cornwall, Ontario, Kanada
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Den co den
2017 The Space Between
2016 Případ Sloane
2015 He Never Died
Man Vs.
2013 Kouzelný Valentýn (TV film)
Krajina poskvrněných
2010 Repo Men
2009 Defendor
2008 Dívka a pes (TV film)
The Devil's Mercy
2006 Heartstopper
2005 Looking for Angelina
2002 Rub & Tug
1998 Shoes Off!
1997 Exception to the Rule
1996 Bratři z divočiny (TV film)
Night Visitors (TV film)
1995 Dvojí tvář požehnání (TV film)
Tommy Boy
1993 Small Pleasures

TV seriály

2018 NCIS: Los Angeles (TV seriál)
The Patton Project (S10E08)
2017 Já, společnice (TV seriál)
Erica & Anna: Free Fall (S02E13)
Erica & Anna: Solicitation (S02E05)
Erica & Anna: The List (S02E03)
další epizody (4)
2016 Shadowhunters: The Mortal Instruments (TV seriál)
This World Inverted (S01E10)
Major Arcana (S01E07)
Námořní vyšetřovací služba (TV seriál)
Ztracené zbraně (S13E16)
2015 Arrow (TV seriál)
Vzpoura (S03E12)
Sběratelé kostí (TV seriál)
Mrtvola v řece (S10E20)
2014 Remedy (TV seriál)
Království (TV seriál)
Krev za krev (S02E05)
2013 Cracked (TV seriál)
Played (TV seriál)
Rookie Blue (TV seriál)
Když jsou vidět hvězdy (S04E13)
Tajnosti (S04E11)
Co jsme kdo ztratil (S04E09)
2012 Flashpoint (TV seriál)
Keep the Peace: Part 1 (S05E12)
2011 Kingová (TV seriál)
Flashpoint (TV seriál)
Slow Burn (S04E18)
Cost of Doing Business (S04E10)
The Better Man (S04E05)
další epizody (13)
2010 Doylův okrsek (TV seriál)
Dívka odjinud (TV seriál)
Nikita (TV seriál)
V utajení (TV seriál)
Flashpoint (TV seriál)
Acceptable Risk (S03E07)
Jumping at Shadows (S03E06)
The Other Lane (S03E05)
další epizody (7)
2009 The Listener (TV seriál)
Flashpoint (TV seriál)
Behind the Blue Line (S02E18)
The Good Citizen (S02E17)
You Think You Know Someone (S02E16)
další epizody (22)
2008 Flashpoint (TV seriál)
Planets Aligned (S01E09)
Never Kissed a Girl (S01E08)
He Knows His Brother (S01E07)
další epizody (9)
2007 Hvězdná brána: Atlantida (TV seriál)
Cestovatelé (S04E05)
2003 Pohřešovaní (TV seriál)
2002 Sue Thomas: Agentka FBI (TV seriál)
The 5th Quadrant (TV seriál)
Večerník (TV seriál)
2001 Torontské stíny (TV seriál)
2000 Queer as Folk (TV seriál)
1998 The Famous Jett Jackson (TV seriál)
1997 Brutální Nikita (TV seriál)
Země: poslední konflikt (TV seriál)
Milénium (TV seriál)
Maranatha (S01E21)
1996 Faktor Psí: Kronika paranormálních jevů (TV seriál)
Zmije (TV seriál)
Akta X (TV seriál)
Nepokoj (S04E04)
1995 Krajní meze (TV seriál)
1994 TekWar (TV seriál)
1993 Prváci (TV seriál)
1988 Katts a Rinnie (TV seriál)
1987 Street Legal (TV seriál)

TV pořady

2011 Katie Chats (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace