foto

Fran Jeffries

  • nar. 18.5.1937
    San Jose, California, USA
  • zem. 15.12.2016 (79 let)
    Los Angeles, California, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1969 Talent for Loving, A
1965 Elvis: Harum Scarum
1964 Sex and the Single Girl
1963 Růžový panter
1958 Pirát

TV seriály

1974 Police Woman (TV seriál)
1968 Saturday Stars (TV seriál)

Dokumentární

1969 This Is Tom Jones (TV seriál)

TV pořady

1972 Half the George Kirby Comedy Hour (TV pořad)
1971 Celebrity Bowling (TV pořad)
Great Performances (TV pořad)
1970 The Virginia Graham Show (TV pořad)
1969 Della (TV pořad)
The David Frost Show (TV pořad)
1968 Operation: Entertainment (TV pořad)
1967 Spotlight (TV pořad)
The Joey Bishop Show (TV pořad)
1965 The Dean Martin Show (TV pořad)
1964 Get the Message (TV pořad)
The Hollywood Palace (TV pořad)
1962 The Tonight Show Starring Johnny Carson (TV pořad)
1961 The Mike Douglas Show (TV pořad)
1958 The Garry Moore Show (TV pořad)
1957 Tonight Starring Jack Paar (TV pořad)
1951 The Red Skelton Show (TV pořad)
1948 The Perry Como Show (TV pořad)
Toast of the Town (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace