foto

Anna Kovalčuk

  • nar. 15.6.1977 (43 let)
    Neustrelitz, Východní Německo

Biografie

Anna Kovalchuk se narodila 15. června 1977 ve městě Neushtrelitz ve východním Německu. V Čechách poměrně neznámá herečka má svůj původ v Rusku a v Německu. Trvale žije v Rusku.

Ve filmu se objevila v roce 1999 v LYUBOVU ZLA či v roce 2008 ve snímku ADMIRÁL. Do povědomí veřejna se však nejvíce zasadila svou postavou Margarity v seriálu MISTR A MARKÉTKA (2005). Podle filmových kritiků je malá, ale výrazná postava, kterou ještě čeká hvězdná budoucnost.

doktofaust

Herecká filmografie

Filmy

2016 Ura! Kanikuly!
2009 Možno, ja budu zvať těbja mamoj?
2008 Admirál
2006 Chas pik
2003 Svéráz národní politiky
1999 Ljubov zla

TV seriály

2019 Tajny sledstvija. Prošlyj vek (TV seriál)
Tajny sledstvija (TV seriál)
Dopolnitělnaja opcija (S19E12)
V ramkach proverki ustanovleno (S19E11)
Kliničeskaja lož (S19E10)
další epizody (12)
2018 Godunov (TV seriál)
Tajny sledstvija (TV seriál)
Zakon stai (S18E12)
Vizit prizraka (S18E11)
Linija smerti (S18E10)
další epizody (12)
2017 Tajny sledstvija (TV seriál)
Virus (S17E12)
Slučaj na probežke (S17E11)
Semejnaja scena (S17E10)
další epizody (12)
2016 Tajny sledstvija (TV seriál)
Otěc (S16E10)
Rešala (S16E09)
Bližnij krug (S16E08)
další epizody (10)
2015 Tajny sledstvija (TV seriál)
Smešannyje čuvstva (S15E08)
Maska smerti (S15E07)
Dolžnik (S15E06)
další epizody (8)
2014 Tajny sledstvija (TV seriál)
Dostavka (S14E08)
Boďaga (S14E07)
Dobryj čelovek (S14E06)
další epizody (8)
2013 Tajny sledstvija (TV seriál)
Dorogaja žena (S13E10)
Marakasy (S13E09)
Semja bez uroda (S13E08)
další epizody (10)
2012 Tajny sledstvija (TV seriál)
Panaceja (S12E06)
Relikt (S12E05)
Roditělskij děň (S12E04)
další epizody (12)
2011 Pjotr Pervyj. Zavěšanije (TV seriál)
Tajny sledstvija (TV seriál)
Gop-stop (S10E10)
Ně siditě na stole (S10E09)
Ljubov k děňgam s pervogo vzgljada (S10E08)
další epizody (22)
2010 Ličnoje dělo kapitana Rumina (TV seriál)
2009 Admiral (TV seriál)
Tajny sledstvija (TV seriál)
Javka s povinnoj (S08E06)
Gruppa riska (S08E05)
Kollekcioněry (S08E04)
další epizody (6)
2007 Tajny sledstvija (TV seriál)
Tri dňa (S07E06)
Domoj (S07E05)
Rodstvennyje uzy (S07E04)
další epizody (6)
2006 Tajny sledstvija (TV seriál)
Vyzov (S06E06)
Srok davnosti (S06E05)
Zaščita svidětělja (S06E04)
další epizody (6)
2005 Mistr a Markétka (TV seriál)
Tajny sledstvija (TV seriál)
Voprosy vospitanija (S05E06)
Smerť za kadrom (S05E05)
Priličnyje ljudi (S05E04)
další epizody (6)
2004 Usadba (TV seriál)
Tajny sledstvija (TV seriál)
Vybor oružija (S04E06)
Istorija bolezni (S04E05)
Pojeděm, krasotka, kataťsja (S04E04)
další epizody (6)
2003 Tajny sledstvija (TV seriál)
Pokušenije (S03E06)
Ovečja škura (S03E05)
Bumažnaja rabota (S03E04)
další epizody (6)
2002 Tajny sledstvija (TV seriál)
Černyj bog (S02E06)
Rol žertvy (S02E05)
Marionětki (S02E04)
další epizody (6)
2001 Tajny sledstvija (TV seriál)
Praktikantka (S01E06)
Čužoj krest (S01E05)
Ženskije slezy (S01E04)
další epizody (6)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky