foto

Guy Gross

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Skladatelská filmografie

Filmy

2016 Wandering Soul
2011 A Heartbeat Away
Pařmeni
2009 Smrt Caroline Byrneové (TV film)
2008 Ester to rozčísne
Scorched (TV film)
2007 Vražda ve vnitrozemí (TV film)
2005 Blinky Bill (TV film)
2004 Farscape: Mírová operace (TV film)
2002 Minuty strachu (TV film)
2000 Horká krev
1998 Forever Fever
1997 Vítejte ve Woop Woop
1996 McLeodovy dcery (TV film)
1994 Dobrodružství Priscilly, královny pouště
1993 Podvodníci
1992 Mrkáček Blinky Bill
Resting Place, The (TV film)
1991 Magic Riddle, The
When Ships Draw Near
1987 Dot Goes to Hollywood
Dot and the Smugglers
1986 Dot and the Whale

TV seriály

2017 Pulse (TV seriál)
2008 Dex Hamilton: Alien Entomologist (TV seriál)
2007 East West 101 (TV seriál)
2005 Flipper & Lopaka: The Search for Neptune's Trident (TV seriál)
2003 Farscape (TV seriál)
Bad Timing (S04E22)
We're So Screwed: Part 3: La Bomba (S04E21)
We're So Screwed: Part 2: Hot to Katratzi (S04E20)
další epizody (10)
2002 Farscape (TV seriál)
Kansas (S04E12)
Unrealized Reality (S04E11)
Coup by Clam (S04E10)
další epizody (16)
2001 Old Tom (TV seriál)
Farscape (TV seriál)
Fractures (S03E18)
The Choice (S03E17)
Revenging Angel (S03E16)
další epizody (22)
2000 Farscape (TV seriál)
A Clockwork Nebari (S02E18)
The Ugly Truth (S02E17)
The Locket (S02E16)
další epizody (13)
1999 Flipper a Lopaka (TV seriál)
1998 Skippy: Adventures in Bushtown (TV seriál)
The Dumb Bunnies (TV seriál)
1997 Fallen Angels (TV seriál)
1996 Big Bag (TV seriál)
1995 Bordertown (TV seriál)
Mrkáček Bill (TV seriál)
1993 The Adventures of Blinky Bill (TV seriál)

Dokumentární

2013 Larrikin Lad
2009 Fat Chance
2006 Who Killed Dr Bogle and Mrs Chandler (TV film)

Herecká filmografie

Filmy

2011 Pařmeni

Režijní filmografie

Filmy

2005 Blinky Bill (TV film)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace