foto

David L. Lander

  • nar. 22.6.1947 (71 let)
    Brooklyn, New York, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2009 Green Lantern: První let
Imps* - a.z.
2006 Tomoko's Kitchen
Zoom: Akademie pro superhrdiny
2004 Vánoce naruby
2002 Jane White Is Sick & Twisted
2001 Dr. Dolittle 2
Jimmy Neutron
Řekni, že to tak není
2000 Méďa Pusinka
Scary Movie: Děsnej biják
Titan A.E.
1999 Baby Huey's Great Easter Adventure
1998 Ava's Magical Adventure
Nová dobrodružství Toma Sawyera
Život brouka
1995 Family Reunion: A Relative Nightmare (TV film)
1993 Betrayal of the Dove
1992 Tom a Jerry
Velké vítězství
1991 Ocel a krajky
1990 Ďáblové na kolech
1988 Falešná hra s králíkem Rogerem
1987 A Garfield Christmas Special (TV film)
Funland
Moje spravedlnost
1985 Muž s červenou botou
1982 Pandemonium
1980 Herschel drtí faraony
Ojetá auta
1979 1941
1977 Cracking Up

TV seriály

2018 Sky Rat (TV seriál)
2014 Break a Hip (TV seriál)
2008 Garfieldova show (TV seriál)
Raising the Bar (TV seriál)
2002 Simpsonovi (TV seriál)
Zkáza domu Simpsonů (S14E05)
2001 Black Scorpion (TV seriál)
Grim & Evil (TV seriál)
Oswald (TV seriál)
1999 100 Deeds for Eddie McDowd (TV seriál)
Spongebob v kalhotách (TV seriál)
Sabrina - mladá čarodějnice (TV seriál)
Sabrina, the Teenage Writer (S03E18)
Jsem do tebe blázen (TV seriál)
Oddělené ložnice (S07E17)
1997 101 dalmatinů (TV seriál)
Johnny Bravo (TV seriál)
Přestávka (TV seriál)
The Weird Al Show (TV seriál)
1996 Arli$$ (TV seriál)
Arnoldovy patálie (TV seriál)
Detektiv Nash Bridges (TV seriál)
Homeboys in Outer Space (TV seriál)
Horká stopa L.A. (TV seriál)
Jungle Cubs (TV seriál)
Modrý Pacifik (TV seriál)
Superman (TV seriál)
1995 Kancelářská krysa (TV seriál)
The What a Cartoon Show (TV seriál)
Chůva k pohledání (TV seriál)
Val's Apartment (S03E05)
1994 Klíšťák (TV seriál)
Space Ghost Coast to Coast (TV seriál)
Tattooed Teenage Alien Fighters From Beverly Hills (TV seriál)
1993 Diagnóza vražda (TV seriál)
Family Album (TV seriál)
Getting By (TV seriál)
Matrix (TV seriál)
1992 Batman (TV seriál)
Malá mořská víla (TV seriál)
On the Air (TV seriál)
1991 ProStars (TV seriál)
1990 Letohrátky (TV seriál)
Městečko Twin Peaks (TV seriál)
Potsworth & Co. (TV seriál)
Snílek (TV seriál)
Tom a Jerry (TV seriál)
1989 Camp Candy (TV seriál)
Family Matters (TV seriál)
Knight & Daye (TV seriál)
Případy otce Dowlinga (TV seriál)
Star Trek: Nová generace (TV seriál)
Špičkový výkon (S02E21)
1988 Freddyho noční můry (TV seriál)
Příšery (TV seriál)
1987 Báječní a bohatí (TV seriál)
Ženatý se závazky (TV seriál)
1986 Galaxy High School (TV seriál)
Head of the Class (TV seriál)
Matlock (TV seriál)
1985 George Burns Comedy Week (TV seriál)
Tall Tales and Legends (TV seriál)
1984 Highway to Heaven (TV seriál)
1981 Likely Stories, Vol. 1 (TV seriál)
Simon & Simon (TV seriál)
1978 America 2-Night (TV seriál)
1977 The Love Boat (TV seriál)
1976 Laverne & Shirley (TV seriál)
1975 Barney Miller (TV seriál)
1974 Happy Days (TV seriál)
Rhoda (TV seriál)
1972 Bob Newhart Show, The (TV seriál)
The ABC Saturday Superstar Movie (TV seriál)
1970 Will the Real Jerry Lewis Please Sit Down? (TV seriál)
1969 Department S (TV seriál)
Love, American Style (TV seriál)

Dokumentární

2013 CinemAbility

TV pořady

2008 Strašidelné příběhy celebrit (TV pořad)
2005 TV Land Confidential (TV pořad)
1996 Show Rosie O'Donnellové (TV pořad)
The Daily Show (TV pořad)
1983 Match Game/Hollywood Squares Hour (TV pořad)
1980 Fridays (TV pořad)
1975 Good Morning America (TV pořad)
Saturday Night Live (TV pořad)
1965 The Hollywood Squares (TV pořad)
1962 The Merv Griffin Show (TV pořad)
1961 The Mike Douglas Show (TV pořad)
1952 Today (TV pořad)

Scenáristická filmografie

TV seriály

1976 Laverne & Shirley (TV seriál)
1970 Will the Real Jerry Lewis Please Sit Down? (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace