foto

Jukitoši Hori

  • nar. 12.9.1952 (66 let)
    Setagaja, Tokyo, Japonsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2015 Meitantei Conan: Episode one – Čiisaku natta meitantei (TV film)
2009 Meitantei Conan: Šikkoku no cuisekiša
2004 Hidžikata Tošizó: Širo no kiseki
2003 Hadžime no ippo: The Fighting! – Kimura Tacuja vs Mašiba Rjó
Saint seija: Meió Hades džúnikjú hen
2002 Blue Gender - Zrozen k boji
2001 Meitantei Conan: Tengoku e no Count Down
1996 Dragon Quest recuden: Roto no monšó
1994 Sangokuši daisanbu: Haruka naru taiči
Šippú! Iron Leaguer: Silver no hata no moto ni
1993 Coo: Tói umi kara kita Coo
1991 Arslan senki
Dragon Ball Z: Super Saijadžin da Son Gokú
1990 Dragon Ball Z Special: Tatta hitori no saišú kessen – Freezer ni idonda Z senši Son Gokú no čiči (TV film)
1989 Dragon Ball Z (1989)
1988 Ginga eijú densecu

TV seriály

2014 Abarenbó rikiši!! Macutaró (TV seriál)
2012 Saint seija: Omega (TV seriál)
2010 Strike Witches 2 (TV seriál)
2008 Strike Witches (TV seriál)
2006 Gintama (TV seriál)
2004 Bakurecu tenši (TV seriál)
2003 Kaleido Star (TV seriál)
2001 Final Fantasy: Unlimited (TV seriál)
Scryed (TV seriál)
2000 Hadžime no Ippo: The Fighting! (TV seriál)
1999 Blue Gender (TV seriál)
Šúkan Storyland (TV seriál)
1998 Gasaraki (TV seriál)
1997 Ninpen Manmaru (TV seriál)
Slayers Try (TV seriál)
1996 Detektiv Conan (TV seriál)
Kidó šinseiki Gundam X (TV seriál)
1993 Kidó senši V Gundam (TV seriál)
Šippú! Iron Leaguer (TV seriál)
1992 Crayon Šin-čan (TV seriál)
1991 Dragon Quest: Dai no daibóken (TV seriál)
1989 Dragon Ball Z (TV seriál)
1988 Sakigake!! Otoko džuku (TV seriál)
1986 Saint seija (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace