foto

Ye-jin Pyo

  • nar. 3.2.1992 (27 let)
    Čchangwon, provincie Jižní Kjongsang, Jižní Korea

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2014 Soosanghan geunyeo

TV seriály

2018 Kimbiseo wae geureolkka (TV seriál)
2017 Dangsini jamdeun (TV seriál)
Miueodo saranghae (TV seriál)
Ssam maiwei (TV seriál)
2016 Dakteoseu (TV seriál)
Gyeolhongyeyag (TV seriál)
Wolgyesoo yangbokjum shinsadeul (TV seriál)
2012 Ohjaryongi ganda (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace