foto

Anna Schimrigk

  • nar. 1992
    Berlin, Berlin, Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Wendezeit (TV film)
Zraněná srdce
2017 Cesta (studentský film)
2016 Endstation Glück (TV film)
2014 So schön wie du
2011 Facebook-Molotov

TV seriály

2021 3 Caminos (TV seriál)
Episode 8 (E08)
Episode 7 (E07)
Episode 6 (E06)
další epizody (8)
2020 Big Dating (TV seriál)
2019 Kommissarin Heller (TV seriál)
Herzversagen (E09)
2018 SOKO Potsdam (TV seriál)
Saubere Geschäfte (S01E01)
Vraždy na severu (TV seriál)
Kellerkind (S05E07)
In aller Freundschaft (TV seriál)
Last der Entscheidung (S21E31)
Místo činu (TV seriál)
Borowski und das Land zwischen den Meeren (S49E09)
2017 Zvláštní jednotka, Lipsko (TV seriál)
Aus der Hölle (S16E19)
2015 SOKO Wismar (TV seriál)
Dornröschenschlaf (S13E07)
Místo činu (TV seriál)
Verbrannt (S46E29)
2006 Kriminalista (TV seriál)
2003 Speciální tým Kolín (TV seriál)
1999 Die Pfefferkörner (TV seriál)
1986 Großstadtrevier (TV seriál)

Dokumentární

2018 Die Aldi-Brüder (TV film)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky