foto

Kelly Curtis

  • nar. 17.6.1956 (62 let)
    Santa Monica, California, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1998 Mixed Blessings
1994 Záchranná služba (TV film)
1993 Ex-Cop
1991 False Arrest (TV film)
Sekta
1990 Thanksgiving Day (TV film)
1989 Kojak: Ariana (TV film)
1987 Checkpoint
Kouzelné hůlky
1983 Záměna
1958 Vikingové

TV seriály

1999 Soudkyně Amy (TV seriál)
1998 LateLine (TV seriál)
1996 Ochránce (TV seriál)
1993 Star Trek: Hluboký vesmír devět (TV seriál)
Stíhání oběti (S01E05)
1991 Policie z Palm Beach (TV seriál)
1985 The Equalizer (TV seriál)
1984 Hunter (TV seriál)
1983 The Renegades (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace