foto

Eva Ševčenko-Golovko

  • nar. 3.10.2008 (12 let)
    Kyiv, Ukrajina

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2021 Byvšaja

TV seriály

2018 Krov jangola (TV seriál)
Po zakonam vojennogo vremeni 2 (TV seriál)
Za try dni do kochanňa (TV seriál)
Čuže žytťa (TV seriál)
2017 Mama dlja Snihuroňky (TV seriál)
Otčij bereg (TV seriál)
Perekrjostki (TV seriál)
2016 Ně zarikajsja (TV seriál)
Rajske misce (TV seriál)
Zabuď i vspomni (TV seriál)
Čerhovyj likar (TV seriál)
2015 Sny (TV seriál)
Volodymyrska 15 (TV seriál)
Za zakonamy vojennoho času (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky