foto

Igor Gnězdilov

  • nar. 23.7.1973 (46 let)
    Kharkov, Ukrajina, Sovětský svaz

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2015 Dva pljus dva
Ličnyj intěres (TV film)
2013 Polská sibiriáda
Povodyr
2012 Eto moja sobaka (TV film)
Match
Zvičajna sprava
2011 Balada o bombardérovi
Oduvančik (TV film)
2007 Psichopatka (TV film)
2005 Bratstvo (TV film)
Vtoroj front
2004 Společnost hrdinů
2003 Sněžnaja ljubov, ili Son v zimnjuju noč (TV film)

TV seriály

2018 Znaj našich (TV seriál)
2017 Puť skvoz sněga (TV seriál)
Zamuž posle vsech (TV seriál)
2016 Centralna likarňa (TV seriál)
Graždanin Nikto (TV seriál)
Ljubimaja učitělnica (TV seriál)
Meždu ljubovju i něnavisťu (TV seriál)
Providnycja (TV seriál)
Ženščina jego mečty (TV seriál)
2015 Oficerskije žjony (TV seriál)
Pes (TV seriál)
Vljubljonnyje ženčšiny (TV seriál)
Ščob pobačyty veselku... (TV seriál)
2014 Labirinty suďby (TV seriál)
Ličnoje dělo (TV seriál)
Mažor (TV seriál)
Ograblenije po-ženski (TV seriál)
Pereletnyje pticy (TV seriál)
Pljaž (TV seriál)
2013 Bez prava na vybor (TV seriál)
Dva Ivana (TV seriál)
Motylki (TV seriál)
Opasnaja ljubov (TV seriál)
Šef policii (TV seriál)
2012 Angely vojny (TV seriál)
Jaščik Pandory (TV seriál)
Ličnaja žizn sledovatělja Saveleva (TV seriál)
Poroch i drob (TV seriál)
Zaščitnica (TV seriál)
2011 Dostaviť ljuboj cenoj (TV seriál)
Ja těbja nikogda ně zabudu (TV seriál)
Vesna v děkabre (TV seriál)
2010 Brat za brata (TV seriál)
Trava pod sněgom (TV seriál)
Vera, Naděžda, Ljubov (TV seriál)
2009 1941 (TV seriál)
2008 Třetí možnost není (TV seriál)
2007 Děvjať žizněj Nestora Machno (TV seriál)
Něodinokije (TV seriál)
Za vsjo těbja blagodarju 2 (TV seriál)
2006 Pervoje pravilo korolevy (TV seriál)
Situacija 202 (TV seriál)
2005 Za vse těbja blagodarju (TV seriál)
2003 Vozvraščenije Muchtara (TV seriál)
2001 Děň rožděnija Buržuja 2 (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace