foto

Rosario Zúñiga

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 No manches, Frida
Tus Feromonas Me Matan
2010 Jsme to, co jsme
2003 Silent Love, A
2001 Fialkový parfém
1996 Enemigos, Los
1992 Lolo
1986 Salvador

TV seriály

2014 Crónica de Castas (TV seriál)
Señora Acero (TV seriál)
2008 Věznice Capadocia (TV seriál)
Geneze (S01E01)
2006 Marina (TV seriál)
2003 Alma herida, El (TV seriál)
2002 Feliz navidad mamá (TV seriál)
1996 Cuentos para solitarios (TV seriál)
1990 Amor de nadie (TV seriál)
1989 Flor y canela (TV seriál)
1988 Yesenia (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky