foto

Craig Hall

  • nar. 10.5.1974 (43 let)
    Southampton, Anglie, Velká Británie
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 X Was Here
2016 Můj kamarád drak
2015 Venus and Mars (TV film)
2013 Nerve
2012 Howzat! Kerry Packer's War (TV film)
2011 Hrdličky
The Devil's Rock
2010 Avalonská střední (TV film)
Das Tub
Kluk
Láska na Novém Zélandu (TV film)
V krvi je pravda (TV film)
2008 Show of Hands
2007 Ferryman, The
Já a moje příšera
Orel kontra žralok
30 dní dlouhá noc
2006 Dokonalá rasa
Embers
Knife Shift
2005 King Kong
V zajetí rychlosti
2004 Druhá šance (TV film)
Generál Eisenhower (TV film)
2002 Smrtící soubor
2000 Divoké líbánky
1998 Chosen, The (TV film)
1996 Siren

TV seriály

2016 Timeless (TV seriál)
Space Race (S01E08)
2015 Catching Milat (TV seriál)
2013 Místo zvané domov (TV seriál)
2008 Burying Brian (TV seriál)
Na východ od všeho (TV seriál)
2005 Klikaři z Aucklandu (TV seriál)
2002 Revelations (TV seriál)
Strip, The (TV seriál)
2001 Nemocnice Mercy Peak (TV seriál)
2000 Cleopatra 2525 (TV seriál)
Street Legal (TV seriál)
1999 Duggan (TV seriál)
1995 Herkules (TV seriál)
Xena (TV seriál)
1992 Shortland Street (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace